Horoskooppi

Horoskooppi 14.3.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Luulet, että sinun hyväntahtoisuuttasi tahdotaan käyttää hyväksi. Todellisuus on toisenlainen, mutta miten saat ennakkoluulot poistumaan alttiista mielestä?Härkä 21.4.–20.5. Luonto vetää tikanpojan puuhun. Et voi estää itseäsi tarttumasta toimeen, kun kukaan muukaan ei tee asialle mitään. Älä siis syytä itseäsi vaan ole ylpeä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Olet alkanut ymmärtää erään aivoituksia paremmin, kun elämänkokemuksesi on karttunut. Se ei tarkoita sitä, että pitäisi hyväksyä hänen toimiaan, ei lainkaan.

Rapu 22.6.–22.7. Elämän kauneus tulee sinulle kuin käsin kosketeltavaksi erään kuulemasi musiikkikappaleen myötä. Elät sen kautta menneitä ja saat voimaa uuteen päätökseesi
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Kaipaat erästä ihmistä. Anna kaipuun tulla ja olla jopa näkyvilläkin, mutta tee jotain tuon kaipuusi tyydyttämiseksi. Sen olet itsellesi velkaa.

Neitsyt 23.8.–22.9. Erään sanat koskettavat sinua. Kerro ja kiitä, sillä hän kaipaa nyt tukeasi, vaikka siltä ei näyttäisikään. Heikot voivat olla vahvoja ja päinvastoin.Vaaka 23.9.–23.10. Huomaat helposti, miten voit käyttää isojakin kimpaleita aikaa sellaiseen, jota et todellakaan arvosta. Ole tarkkana hetkistäsi ne ovat katoava voimavara.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ota oppia erään toiminnasta ja jos lupaat tehdä jotain, niin tee todella niin. Voit toki harmitella hänen toimintatapojaan, mutta älä sinä siitä katkeroidu.

Jousimies 23.11.–22.12. Elämääsi astuu ihminen, joka pitää kovasti meteliä itsestään. Kuuntele häntä tarkasti, sillä sanahelinässä saattaa olla jotain asiaakin, mutta ole oikeasti varovainen.Kauris 23.12.–19.1. Luota ystäviisi, vaikkei heitä aina näy tukenasi. Ystäväsi ovat ja pysyvät ja jos kaadut, niin he ottavat kiinni. Sitä varten he ovat ja he tietävät sen.Vesimies 20.1.–19.2. Olet eräiden kanssa vahvasti eri mieltä asioiden hoitamisesta. On tärkeää muotoilla sanottavasi niin, ettei riitaisuudesta tulisi este sinun tavoitteittesi läpimenolle.

Kalat 20.2.–20.3. Lisää yksi ystävällinen sana tai huomautus jokaiseen päivään, niin kasvatat valoa ja lämpöä enemmän kuin arvaatkaan. Ja jokainen niistä sanoista osuu ja uppoaa.