Horoskooppi

Horoskooppi 14.2.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Huomaa, että ihminen ei ole kone eikä häntä saada toimimaan napinpainalluksella. Anna siis itsellesi aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen ja vaadi vasta sitten itseltäsi toimia.Härkä 21.4.–20.5. Toisen seura on nyt sinulle tärkeämpää kuin ennen. Ota se huomioon lähiaikojen kalenteria suunnitellessasi. Äläkä torju heti oudompaakaan tarjousta.Kaksoset 21.5.–21.6. Teet kauaskantoisen ratkaisun. Mieti, mitkä sen seuraukset ovat. Kerro siitä monelle, niin saat hyvää perspektiiviä asioihin.

Rapu 22.6.–22.7. Olet joskus ehdottanut eräälle muutosta. Hän tuntuu nyt olevan valmis siihen, joten joudut vastaamaan myös omista sanoistasi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Ystäväsi kaipaa nyt selvästi jäitä hattuun. Onneksi pystyt nopeasti saamaan hänet takaisin maan pinnalle vääränlaisesta haihattelusta. Hän kiittää sinua - ja kauan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Eräs tuntuu palanneen kuin vaivihkaa sinun lähellesi. Älä tee siitä numeroa, sillä koko jutussa on niin paljon hellyttäviä piirteitä.Vaaka 23.9.–23.10. Saat aikamoisen piristysruiskeen elämääsi. Nyt on vain jännitettävä hetki, ehditkö sen turvin tehdä kaiken haaveilemasi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinun olisi oikeasti pitänyt aloittaa eräs juttu toisella tavalla. Älä valita vaan elä ja toimi tämän tilanteen mukaan. Hyvin siinä kuitenkin käy.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Muista tarkistaa pienet yksityiskohdat. Olet usein laiminlyönyt asioita, jotka sitten iskevät näpillesi. Yllätä nyt ystäväsi toimimalla toisin.

Kauris 23.12.–19.1. Tämä aika suosii lyhyttä ja nasevaa tyyliä. Sinun tapasi on erilainen. Älä silti anna periksi vaan jatka omalla tavallasi. Huomaat, että se palkitaan.

Vesimies 20.1.–19.2. Älä jää sohvan pohjalle valittamaan vaan toimi oikeasti. Sinulla on mahdollisuus kääntää kaikki vielä hyväksi, mutta se vaatii tarmoa. Kaiva siis sitä esiin.Kalat 20.2.–20.3. Yritä saada eräs ihminen kannaltasi yhteistyökykyisemmäksi. Siihen vaaditaan kyllä aikaa ja tarmoa, mutta toisaalta lopputulos kannattaa.