Horoskooppi

Horoskooppi 13.-14.1.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Etsi vaihtoehtoja sen sijaan, että valittaisit tilanteen huonoutta. Harva kestää kenenkään rinnalla jatkuvaa valittajaa, joka ei yritä hakea parempaa. HÄrkä 21.4.–20.5. Ota itsestäsi mittaa ja kohtaa ne sisäiset vastuksesi, jotka hankaloittavat arkeasi. Älä jää senkään jälkeen tyytyväisenä loikoilemaan vaan nujerra kaikki rikkaruohot.Kaksoset 21.5.–21.6. Tee laskelmia ja arvioi omat voimavarasi ja energiatarpeesi. Sen jälkeen voit varustaa itsesi muutoksen rekeen. Matkaa on, mutta onhan sinulla aikaakin.Rapu 22.6.–22.7. Koettele itseäsi. Olet asettanut itsellesi tietyn päämäärän. Katso ajoittain, onko sinusta siihen vai pitääkö tehdä jonkinlaista aikataulusäätöä.Leijona 23.7.–22.8. Jos hälytyskellot soivat aina erään tullessa ajatusetäisyydelle, niin tee siitä tarvittavat johtopäätökset. Sinulla on parempaakin tekemistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Neitsyt 23.8.–22.9. Kuuntele äläkä puhu koko ajan itsestäsi. Sinulla on tiettyjä piirteitä, joiden hiominen pitäisi ehkä aloittaa järeämmällä työkalulla ennen kuin siirrytään hienosäätöihin.

Vaaka 23.9.–23.10. Älä jumitu sukupuolirooleihin, kun kohtaat uusia ihmisiä. Me elämme nyt toista aikaa kuin äitien ja isoäitien aikana. Nauti siis vapaudesta.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nuutti vie joulua pois, mutta näin on hyvä. Olet aloittamassa isoja järjestelyjä, ja siinä joulun antama energia on hyväksi. Härkäviikoilla tarvitaan voimaa.Jousimies 23.11.–22.12. Jos tunnet tarvetta uskoutua, niin käy huolella läpi ystäviäsi. Eri ihmisillä on erilaiset tavat reagoida huoliisi. Tee siis pientä kotikutoista laskelmointia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kauris 23.12.–19.1. Jaa ajatuksia ja kylvä mielipiteitä. Opettele ottamaan vastaan myös arvostelua, sillä kaikki eivät todellakaan ole samaa mieltä kanssasi; silti asiat riitelevät, eivät ihmiset.Vesimies 20.1.–19.2. Kierrätä ja käytä uudestaan. Tee sitä kaikille varusteille ja esineille, mutta huolehdi kuitenkin siitä, että ajatuksesi ovat omiasi.

Kalat 20.2.–20.3. Usko ystävääsi, joka väittää, että koskaan ei ole myöhäistä muuttaa suuntaa. Toki on ymmärrettävää, että nuriset, mutta maailma ei muutu ilman tekoja.