Horoskooppi

Horoskooppi 18.12.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Maailmasi täyttyy, kalenterisi täyttyy, joten nyt alkaa olla korkea aika ruveta tekemään tyhjennysharjoituksia. Ala keventää harkiten, mutta päättäväisesti.Härkä 21.4.–20.5. Aina ei käy kuin haaveillaan, mutta sellaiseenkin tulisi olla valmiutta, että unelmat käyvät toteen. Osaathan varmasti nauttia tuntematta syyllisyyttä?Kaksoset 21.5.–21.6. Vaihe vaiheelta päivät lyhenevät saavuttaakseen pian iloisen muutoshetken. Valo ja toivo voittavat ja sitten tulevat uudet murheet jai lot. Elä siksi tänään täysillä.

Rapu 22.6.–22.7. Yksi kunnon keskustelu vastaa sataa puolivillaista sometusta. Heittäydy rehellisen ja avoimen tuokion varaan, niin katsotaan, minne siinä päädytään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Pikavoittojen kalastelu on merkki epätoivosta. Kerro eräälle, mitä oikeasti hänestä ajattelet ja mihin pyrit, niin onni alkaa hymyillä.Neitsyt 23.8.–22.9. Myötätuuli taloutesi rintamalla tulee kuin varkain. Juuri kun olit menettämässä uskoasi, niin raikas tuulahdus nostattaa toivon pöllähdyksiäVaaka 23.9.–23.10. Ota vastaan ystäväsi vinkki ja suunnittele tarkasti alkava viikko Se auttaa siihen, että ajankohtaan aina liitettävä stressi ei enää kosketa sinua.

Skorpioni 24.10.–22.11. Yön pimeys ja sudenhetki ovat epätoivon majapaikkoja. Anna sinä toivolle tilaa ajattelemalla mahdollisuuksiasi näin päiväsaikaan. Mahdoton olkoon tuntematon sana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Suunnanmuutoksesi vaati hieman selittelyä eräille, vaikkakin ystäväsi kyllä ymmärtävät tilanteesi. Keskellä talvea alkaa olla kevättä ilmassa.

Kauris 23.12.–19.1. Uusi viikko yllättävine käänteineen voi tuoda elämääsi uuden ihmisen. Epävarmuutta aiheuttaa vain se, uskallatko heittäytyä sinulle avautuvaan tilanteeseen.

Vesimies 20.1.–19.2. Hyvälle keskustelulle on nyt vain löydettävä tilaa. Olet hajauttanut elämääsi niin, ettet tahdo löytää uuden tien alkua ilman ystävän tukea.

Kalat 20.2.–20.3. Paljonko on paljon ja mihin kaikkeen se riittää? Älä pelkää kelpaamistasi, sillä sinua kaivataan monella taholla, vaikkei se päälle näkyisikään.