Horoskooppi

Horoskooppi 8.12.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Lunta voi tulla hetkellisesti tupaan, mutta erään taholta puhaltava lämpöaalto sulattaa sen ja kuivattaa kotisi sellaiseksi, että siellä on hyvä olla.Härkä 21.4.–20.5. Aina ei tarvitse mennä vaikeimman kautta, vaikka sinusta tuntuukin, että puurtamisesta saatava tyydytys on siten parasta. Raataminen vie myös voimia. Hellitä siis ajoissa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tee itsellesi joulukuun työkalenteri, niin hermosi säästyvät. Sinun itsellesi suunnittelema työtaakka on sopiva, kunhan muistat tehdä myös sitä jatkuvastiRapu 22.6.–22.7. Eräs tuntuu vasta nyt huomaavan, miten tärkeä oikeasti oletkaan hänelle. Onneksi vieläkään ei ole myöhäistä, vaikka joitakin yhteisiä juttuja onkin jo menetetty.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Ota yhteyttä ystävääsi, josta ei aikoihin ole kuulunut mitään. Voi olla, että kaikki on kunnossa, mutta joskus pienikin kontakti voi merkitä paljon.

Neitsyt 23.8.–22.9. Älä nyt rupea sekoittamaan pakkaa kesken pelin. Sinulla on käsillä hyvä tilanne, jota ei pidä ehdoin tahdoin mennä muuttelemaan. Muista ystäväsi kokemus.Vaaka 23.9.–23.10. On tärkeää, että lähdet nyt liikkeelle, sillä muuten sinun ja erään polut eivät kohtaa. Hän ei voi tulla sinua kotoa hakemaan etkä sinäkään löydä sohvalta tietä hänelle.Skorpioni 24.10.–22.11. Toisten suunnitelmat vaikuttavat paljon sinunkin viikonloppukaavailuihisi. Älä siis potki tutkainta vastaan vaan anna mennä. Niin on todella parasta.Jousimies 23.11.–22.12. Sanotaan, että ihminen on ihmiselle susi. Lempeys olkoon sinun aseesi pahoja puheita vastaan. Sinä olet kauneuden ja hyvyyden puolustaja.

Kauris 23.12.–19.1. Pysyttele valppaana, sillä jos nyt lyöt liian tiukasti viikonlopun aikataulusi kiinni, sinulle ei jää varaa erään suunnittelemaan yllätykseen.

Vesimies 20.1.–19.2. Aina ei tarvitse rypeä pohjamutien kautta. Voit myös kulkea kaunista vuoristotietä erään kanssa. Muista kauneus ja sen synnyttämä valtaisa voima.

Kalat 20.2.–20.3. Armahda jo erästä ja kerro, mitä hänestä oikeasti ajattelet. Hän on odottanut kärsivällisesti, mutta oikeasti silläkin on rajansa.