Horoskooppi

Horoskooppi 15.11.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pyörää ei kannata yrittää keksiä uudestaan vaan on hyvä turvautua toisten apuun. Mieti, kuka tietäisi asiastasi eniten ja muista sitten kiittää häntä.

Härkä 21.4.–20.5. Moni asia menee eteenpäin sinusta huolimatta, mutta vielä on sellaisiakin juttuja, jotka seisovat ilman sinun huolenpitoasi. Pidä itsesi kaikesta valppaana.

Kaksoset 21.5.–21.6. On asioita, joiden kanssa on hyvä olla tarkkana, ja on asioita, jotka kannattaa jättää kypsymään omassa rauhassaan.

Sinun tehtäväsi on vain osata erottaa nuo jutut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyRapu 22.6.–22.7. Ajattele, että sinulla on mahdollisuus saada joku ihminen puhkeamaan kukkaan. Sellainen asia on niin suuri siunaus, että siitä on syytä olla iloinen.Leijona 23.7.–22.8. Yhtäkkiä eräs ihminen kääntyykin ajamaan vain omaa etuaan. Ole tarkkana ja yritä saada hänet pysäytettyä ennen kuin hän aiheuttaa turhan paljon harmia toisille.

Neitsyt 23.8.–22.9. Jos havaitset tehneesi virheen, pyydä heti anteeksi toimiasi. Ei kannata jäädä väistelemään ja välttelemään vääryytesi kohteita. Reilu peli mahdollistaa hyvän jatkon.

Vaaka 23.9.–23.10. Tue ystävääsi tilanteessa, jossa hän on saamassa elämäänsä uuden ihastuksen. Älä ainakaan lausu epäilyksiäsi ääneen, sillä siitä ei kukaan hyödy.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs jauhaa koko ajan samaa vanhaa virttä. Kuuntele sitä niin kauan kuin jaksat, mutta sen jälkeen lopeta tuollainen jankkaaminen lyhyeen.Jousimies 23.11.–22.12. Ystäväsi mielestä olet jättänyt hänet tahallasi tietyn porukan ulkopuolelle. Niinhän ei ole, mutta tee tarvittavat korjaukset jo suhteennekin takia.Kauris 23.12.–19.1. Muistele viime öiden unia. Niissä saattaa piillä ratkaisu tiettyihin sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Ja muista myös levon merkitys jaksamisellesi.Vesimies 20.1.–19.2. Älä enää mieti, teitkö oikein vai väärin erään ihmisen kanssa. Tilanne saattaisi olla sama, mitä sitten olisitkaan päättänyt.

Kalat 20.2.–20.3. Pyydä ystävääsi selvittämään tietty asia puolestasi. Pyyntö on iso, mutta on selvää, ettet yksin saa sitä tehtyä. Tosiasioiden hyväksyminen on viisautta.