Horoskooppi

Horoskooppi 13.10.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4. Ja kun sait kiven vieritettyä mäen laelle, se vieri takaisin alas laaksoon, ja saat alkaa taas kaiken uudestaan. Tuo tunne syö ihmistä. Ystävät auttavat jaksamaan.Härkä 21.4.–20.5. Sinua kannustetaan kovasti rakentamaan itse oma seikkailusi, jos et muuten pääse joukkoon mukaan. Älä usko tuollaista, sillä yhdessä koettu on aina paljon parempaa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Ilmassa värähtelee, mikä ennustaa hauskoja hetkiä. Matkalla voi käydä niin, ettet selviä siitä täysin ehjin nahoin, mutta elämässä on uutta sisältöä.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs ihminen näyttää kadonneen tyystin maailmankartaltasi. Sonnustaudu siis tutkimusmatkailijan asuun ja lähde etsimään. Hän itse asiassa odottaakin jo sinua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Saat tarjouksen, joka on aivan liian pieni edes keskustelunavaukseksi. Tee vastatarjous, jossa et kuitenkaan vielä liikahda paljoakaan alkuperäisestä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Muutos ei pääse elämääsi, jos et lainkaan raota sille ovea. Valmistele lähipiiriäsi siihen, sillä vaikka uusi on heille positiivinen, niin shokki on shokki.

Vaaka 23.9.–23.10. Mitä sinulla on oikeasti tarjota eräälle? Kysymys on tärkeä, sillä et voi pyytää kovin paljon, jos et ole valmis antamaan mitään.Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs käyttäytyy niin, että hän tarvitsee selvästi juttutuokiota kanssasi. Oli sinulla aikaa tai ei, niin järjestä sellainen hetki, sillä hän tarvitsee sitä.Jousimies 23.11.–22.12. Lähesty varovasti ihmisiä, joiden kanssa sinulla on ollut napit vastakkain. Heillä on halu haastaa riitaa, mitä turhempaa asiaa saa kyllä etsiä.Kauris 23.12.–19.1. Et mitenkään ehdi perehtyä siihen asiaan, joka sinulle on annettu työstettäväksi. Pyydä pikaisesti apua, jotta voit kunniallisesti suoriutua siitä.Vesimies 20.1.–19.2. Ja taas on perjantai! Ajan nopea kulkeminen on myös mahdollisuus, sillä voit jopa ehtiä tehdä enemmän, mikäli jaksat organisoida tehtäviäsi.

Kalat 20.2.–20.3. Opeta ystävääsi tekemään yksi asia kerrallaan, oli asia suuri tai pieni. Ja sen jälkeen seuraava. Hän huomaa pian, että stressi haihtuu vähitellen jollei sitten tuota pikaa.