Horoskooppi

Horoskooppi 13.10.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4. Ja kun sait kiven vieritettyä mäen laelle, se vieri takaisin alas laaksoon, ja saat alkaa taas kaiken uudestaan. Tuo tunne syö ihmistä. Ystävät auttavat jaksamaan.Härkä 21.4.–20.5. Sinua kannustetaan kovasti rakentamaan itse oma seikkailusi, jos et muuten pääse joukkoon mukaan. Älä usko tuollaista, sillä yhdessä koettu on aina paljon parempaa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Ilmassa värähtelee, mikä ennustaa hauskoja hetkiä. Matkalla voi käydä niin, ettet selviä siitä täysin ehjin nahoin, mutta elämässä on uutta sisältöä.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs ihminen näyttää kadonneen tyystin maailmankartaltasi. Sonnustaudu siis tutkimusmatkailijan asuun ja lähde etsimään. Hän itse asiassa odottaakin jo sinua.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Saat tarjouksen, joka on aivan liian pieni edes keskustelunavaukseksi. Tee vastatarjous, jossa et kuitenkaan vielä liikahda paljoakaan alkuperäisestä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Muutos ei pääse elämääsi, jos et lainkaan raota sille ovea. Valmistele lähipiiriäsi siihen, sillä vaikka uusi on heille positiivinen, niin shokki on shokki.

Vaaka 23.9.–23.10. Mitä sinulla on oikeasti tarjota eräälle? Kysymys on tärkeä, sillä et voi pyytää kovin paljon, jos et ole valmis antamaan mitään.Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs käyttäytyy niin, että hän tarvitsee selvästi juttutuokiota kanssasi. Oli sinulla aikaa tai ei, niin järjestä sellainen hetki, sillä hän tarvitsee sitä.Jousimies 23.11.–22.12. Lähesty varovasti ihmisiä, joiden kanssa sinulla on ollut napit vastakkain. Heillä on halu haastaa riitaa, mitä turhempaa asiaa saa kyllä etsiä.Kauris 23.12.–19.1. Et mitenkään ehdi perehtyä siihen asiaan, joka sinulle on annettu työstettäväksi. Pyydä pikaisesti apua, jotta voit kunniallisesti suoriutua siitä.Vesimies 20.1.–19.2. Ja taas on perjantai! Ajan nopea kulkeminen on myös mahdollisuus, sillä voit jopa ehtiä tehdä enemmän, mikäli jaksat organisoida tehtäviäsi.

Kalat 20.2.–20.3. Opeta ystävääsi tekemään yksi asia kerrallaan, oli asia suuri tai pieni. Ja sen jälkeen seuraava. Hän huomaa pian, että stressi haihtuu vähitellen jollei sitten tuota pikaa.

Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta – nolo totuus paljastui nopeasti

 2. 2

  Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista – näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa

 3. 3

  Hanna Pakarinen sai esikoisensa – suloinen otos vastasyntyneestä isänsä kanssa: ”Miun elämäni miehet”

 4. 4

  Matkustaja kuvasi raitiovaununkuljettajan toimintaa ajon aikana ja kauhistui – HKL: ”Kuljettaja ei saa tehdä noin”

 5. 5

  Tähän vastattuaan Riina, 31, olisi voittanut historian suurimman Haluatko miljonääriksi? -potin – Olisitko tiennyt oikean vastauksen?

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Jari sai kunnaninsinööriltä tylyn sähköpostin – ”En olisi uskonut, että nyky-Suomessa tapahtuu tällaista”

 2. 2

  Yhdysvalloissa ammuttu mystinen ihmeotus kummastuttaa tutkijoita – onko tämä suden ja karhun risteytys?

 3. 3

  Insinööri-Johannan, 26, vähäpukeiset kuvat keräävät huomiota – saa somessa kasoittain palautetta kurveistaan: ”Olen täysin luomu”

 4. 4

  Mitä kouluvuosista jäi päähän? Testaa, pääsisitkö läpi ala-asteelta

 5. 5

  Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä – lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä – lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti

 2. 2

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 3. 3

  Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

 4. 4

  Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen – nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä

 5. 5

  Suvin postiluukusta kolahti tyly heippalappu: ”WC:n hanaa ei saa käyttää kello 21–08”

 6. Näytä lisää