Horoskooppi

Horoskooppi 14.9.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Suhtaudut epärealistisesti käsilläsi olevaan tehtävään. Varaa siihen heti lisää ainakin kaksinkertainen aika, niin vältyt ylimääräisiltä selittelyiltä.

Härkä 21.4.–20.5. Kovan ja surullisen vastapainoksi sinulla on tarjota lämpöä ja iloa. Katso, miten eräs siihen reagoi. Enempään et toden totta pysty venymään.

Kaksoset 21.5.–21.6. Joku haluaa selvästi näyttää, miten paljon hän sinusta välittää. Älä siis suhtaudu yliolkaisesti hänen avaukseensa, vaikka olisit mitä mieltä hyvänsä.

Rapu 22.6.–22.7. Jos et saa vastausta ongelmaasi ensimmäiseltä taholta, niin kohdista kysymyspaine seuraavaan. Asia on saatava selvitettyä vielä tämän viikon aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Lupasit eräälle hoitaa tietyn asian kohtuuajassa. Toki kohtuuaika on epämääräinen käsite, mutta aika on joka tapauksessa koko ajan hupeneva luonnonvara.

Neitsyt 23.8.–22.9. Nouset erään arvoasteikossa koko ajan korkeammalle. Kun tuossa on kyse eräänlaisesta arvostuspörssistä, niin laskukin on mahdollinen. Käytä hyvä hetki hyväksesi.

Vaaka 23.9.–23.10. Suhteesi erääseen ihmiseen on palaamassa normaaliksi. Pidä nyt huoli siitä, että tilanne pysyy sellaisena pidemmän aikaan kuin viimeksi. Paljon riippuu sinusta.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ajatuksesi ovat jo hyvän tovin kulkeneet yhteen ja samaan suuntaan. Varmista vielä, että suunta on hyvä, ettei sinun tarvitse myöhemmin poiketa siitä.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs tahtoo pitää salaisuutensa. Hyväksy se ja muista, että omakin salaperäisyys voi kiehtoa enemmän kuin kaiken kertominen kaikelle kansalle.

Kauris 23.12.–19.1. Jos sinulta odotetaan hiljaa olemista, niin älä vaikene. Mitä varhaisemmin olet äänessä, sitä parempaan lopputulokseen sinä päädyt.

Vesimies 20.1.–19.2. Ota nyt se askel, joka on sinulta jäänyt loikkaamatta. Huomaat, ettet nyt aivan mahdottoman pitkälle joudu, mutta edistytpä joka tapauksessa.

Kalat 20.2.–20.3. Sinulla on herkkyyttä aavistaa ihmisten tunnetiloja. Pidä kuitenkin huoli siitä, ettet tulkitse erästä väärin, sillä hänessä on kameleontin vikaa.