Horoskooppi

Horoskooppi 19.5.2017

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jos odotat eräältä aloitetta, niin voi olla että saat odottaa kauan. Tartu sinä asiaan, niin saat viikonlopuksi rauhan. On vain niin, että joskus nopeat syövät hitaat.

Härkä 21.4.–20.5.Tasapainottelusi kahden asian välillä on kestänyt kauan. Sinun on nyt aika tehdä valintasi, sillä muuten et pysty täysipainoiseen suoritukseen.Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs puhuu mustaa valkoiseksi ja moni on jo alkanutkin uskoa hänen viestiään. Pidä sinä pääsi kylmänä ja muistuta toisia keisarin uusista vaatteista.Rapu 22.6.–22.7. Muista suorituksen jälkihoito. Ei riitä, että olet hädin tuskin selvittänyt tehtävän, jos se jää loppuosalta toisten hoidettavaksi. Vastuu on sinulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Universumi maalaa eteesi maisemavaihtoehdot. Sinun tehtäväsi on ruveta rakentamaan itsellesi perusteita jomman kumman saamisesta sinun omakseksi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Yksikin keskustelu voi muuttaa elämää. Rehellinen ja avoin sananvaihto puhdistaa ilmaa. Se kertoo myös sen, että jokaisessa kohtaamisessa on tärkeää olla mukana.Vaaka 23.9.–23.10. Älä kalastele pikavoittoja vaan tähtään isoon onneen. Toki matkan varrella ei pidä hylätä kaikkea pientä iloa, mutta kokonaiskuva on syytä pitää mielessä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt on mitä sopivin aika unelmoida ja jopa kasvattaa näille unelmille siivet. Sateenjälkeinen maa on hyvin otollista kaikelle kylvämiselle.Jousimies 23.11.–22.12. Sinulle paljastuu eräs iloinen asia, joka muuttaa loppukevääsi suunnitelmia. Iloitse ja jaa iloasi täysin vapaasti, sillä onni kukoistaa valossa.

Kauris 23.12.–19.1. Joudut selittelemään lähipiirillesi valintaasi eikä sen hyväksyminen ole helppoa. Asiat kuitenkin järjestyvät ja puhdas omatuntosi on siinä hyväksi avuksi.

Vesimies 20.1.–19.2. Raha ja rakkaus kulkevat joskus käsi kädessä. Ensimmäisen puute aiheuttaa helposti ryppyjä jälkimmäiseen. Tuulen suunta on onneksi kääntymässä sinulle otolliseksi.Kalat 20.2.–20.3. Toivo ja epätoivo vuorottelevat ajatuksissasi eräästä ihmisestä. Älä kuitenkaan päästä irti, sillä sinnikkyytesi saa ansaitsemansa palkinnon.

Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Talosta löytyi kolme salaista virhettä vuosia kaupan jälkeen – myyjälle liki 100 000 euron lasku

 2. 2

  Avoimesti Kalun kanssa kiehnännyt Eve kohtaa vihdoin Dani-rakkaansa – murtuu heti lohduttomaan itkuun: ”Noi pari viimeistä yötä...”

 3. 3

  Dianan salskea veljenpoika varasti huomion kuninkaallisissa häissä – sinkku-Louis, 24, sai somen hurmokseen: ”Well, hello!”

 4. 4

  Maistelimme kesän uutuussiiderit – voittajasta ei jäänyt mitään epäselvyyttä

 5. 5

  VR myy Bruce Oreckille osan kiistellystä konepaja-alueesta

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 2. 2

  Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

 3. 3

  Miltä eri rintaliivit näyttävät avonaisen mekon alla? Testasimme nänniteipit ja 7 muuta mallia

 4. 4

  Tästä 16-vuotiaasta tytöstä tulee miljonääri ennen täysi-ikäisyyttä – sai lapsena ääniroolin, joka muutti hänen elämänsä: Elää hiljaiseloa maaseudulla

 5. 5

  Tunnettu hääkuvaaja ihmettelee Meghanin ja Harryn hääpotretin useita teknisiä virheitä: ”Olisi mielenkiintoista kuulla kuvaajan perustelut”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

 2. 2

  Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

 3. 3

  Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

 4. 4

  Mikael Jungner uskoo ymmärtävänsä, miksi Susanna Koski ohitti työttömän haasteen: ”Kuussa ei mene välttämättä kuin muutama sata euroa”

 5. 5

  Huomenna jyrisee: katso, mihin ukkonen iskee laajimmin

 6. Näytä lisää