Jasmi Joensuu tilitti karmeaa pettymystään Ylellä – ”Pitihän se arvata”

Jasmi Joensuu pettyi karvaasti sprinttikilpailussa.

Jasmi Joensuu pettyi MM-kisoissa torstaina.

23.2. 16:34

Jasmi Joensuun sprinttikisa Planican MM-hiihdoissa meni mönkään kaatumisen takia.

Joensuu, 26, putosi sprintin puolivälierävaiheessa niin kuin muutkin Suomen naiskilpailijat. Joensuun hiihto vaikutti sujuvan hyvin ennen kaatumista.

– Se meni niin kuin olin suunnitellutkin, (Jonna) Sundlingin perässä yritin pysyä. En tiedä, pari kertaa katsoin tilanteen nauhalta, puolalainen tuli takaa ja osui. Se tuntui siltä, että joku siellä kolahti. Yritin saada tilanteen hallintaan, mutta en sitten saanut, Joensuu tilitti kaatumistaan Yleisradion haastattelussa.

Lue lisää: MM-avauksesta tuli romurallia – Kläbo jatkoi huimaa kultaputkeaan, Ruotsin naisille neloisvoitto

Joensuulla on aiempaa historiaa kaatumisista tärkeissä kilpailuissa. Se tuli esiin myös Yleisradion haastattelussa torstaina.

– En minä mitään selittele. En pysynyt taaskaan pystyssä tärkeimmässä paikassa, niin kyllä se jostain kertoo.

– Yllättävän hyvin olen pysynyt tällä kaudella pystyssä, mutta pitihän se sitten arvata, että tähän tärkeimpään paikkaan tyssäsi tämä touhu taas, Joensuu totesi pettyneenä.

Lue lisää: 8-vuotias Jasmi asetti huiman tavoitteen – nyt hän on maajoukkueessa eikä peruuttele vieläkään puheissaan

Joensuu käveli kisan jälkeen pukeutumisalueella edestakaisin kisavarusteet yhä yllään. Hän teki sitä monen minuutin ajan.

Joensuu heitti myös juomavyönsä. Hän vaikutti todella pettyneeltä ja turhautuneelta. Heti eränsä jälkeen Joensuu jäi pitkäksi aikaa lojumaan maalialueelle, vaikka kilpasiskot lähtivät jo pois.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?