Aleksandr Bolshunovin vaimo kertoi, miten parin rakkaus roihahti – kaikki lähti hedelmäkassista

Aleksandr Bolshunov teki vaikutuksen Anna Zherebjatjevaan hedelmäkassillaan – ja varsinkin vesimelonilla.

Aleksadr Bolshunov ja Pekingin olympialaisten kultamitali. Oman kultansa hän löysi Valko-Venäjällä järjestetyltä harjoitusleiriltä.

20.9. 7:59

Venäläishiihtäjä Aleksandr Bolshunovin vaimo Anna Zherebjatjeva paljasti Championatin tuoreessa haastattelussa, miten sivakoitsijoiden lempi leimahti viitisen vuotta sitten.

Pariskunta tapasi Valko-Venäjällä järjestetyllä harjoitusleirillä ja on pitänyt yhtä siitä lähtien. He menivät naimisiin elokuussa vuonna 2021.

Zherebjatjeva puhui venäläislehdelle urheilijoiden perusarjesta, jossa he harjoittelevat ja kilpailevat yli 300 päivänä vuodessa.

Moisessa tahdissa on vaikea löytää tai törmätä ainakaan kehenkään satunnaiseen vastaantulijaan – saati rakastua sellaiseen. Myös Bolshunov oli puhunut aiheesta aiemmin.

Kun Zherebjatjeva sairastui juuri tuolla yhdellä harjoitusleirillä, hän koki elämässään uuden käänteen. Sehän vei myös Bolshunovin mennessään.

Bolsunov osoitti välittävänsä maajoukkuekollegastaan niin paljon, että toi hänen sairasvuoteensa viereen valtavan kassin. Se oli täynnä hedelmiä.

Zherebjatjeva nosti esiin niistä yhden tietyn.

– Hän toi myös vesimelonin.

– Ihme kyllä, tajusin sillä hetkellä, että meillä on sama huoli. Kun toivuin sairastelustani – ja jopa sairasteluni aikana – aloimme olla yhteydessä toisiimme. Siitä se lähti, Zherebjatjeva sanoi.

Zherebjatjeva voitti 23-vuotiaiden MM-kultaa Lahdessa vuonna 2019. Hän ilmoitti lopettavansa uransa huhtikuussa 2021.

Hän synnytti pariskunnan esikoisen elokuussa 2022.

Bolshunov on saavuttanut 17 arvokisamitalia. Hän voitti kolme olympiakultaa Pekingissä vuonna 2022.

Lue lisää: Aleksandr Bolshunovista tuli isä! Julkaisi suloisen kuvan synnytyssairaalasta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?