Ismo Hämäläinen nousemassa Hiihtoliiton johtoon – tällainen on uusi pomo

Julkaistu:

Hiihtolajit
Ilta-Sanomien tietojen mukaan Ismo Hämäläinen on nousemassa Mika Kulmalan seuraajaksi Hiihtoliiton toiminnanjohtajana.
Hiihtoliitto tiedottaa tiistaina uudesta toiminnanjohtajastaan. Pestiin on nousemassa Ilta-Sanomien tietojen mukaan Ismo Hämäläinen.

Hämäläinen työskentelee tällä hetkellä Vierumäen valmennuskeskuksen johtajana. IS ei tavoittanut maanantaina alkuillasta Hämäläistä kommentoimaan nimitystä.

Häneltä löytyy myös vahvaa valmennustaustaa. Hän on Suomen hiihdon A-maajoukkueen ja Saksan sprinttimaajoukkueen entinen valmentaja.

Lisäksi hän on toiminut hiihdon parissa mm. Aino-Kaisa Saarisen, Mona-Liisa Malvalehdon valmentajana sekä valmentanut lisäksi estejuoksija Jukka Keskisaloa.

Hiihtoliiton edellinen toiminnanjohtaja Mika Kulmala aloitti työssä 2012. Tieto hänen irtisanoutumisestaan tuli maalis-huhtikuun taitteessa, ja hän lopetti hommansa kesäkuun alussa.

Suomi saavutti Kulmalan aikakaudella maastohiihdossa kahdeksan mitalisijaa olympiakisoista ja kahdeksan mitalisijaa aikuisten MM-hiihdoista.

Hiihtoliitto pitää uutta toiminnanjohtajaansa koskevan tiedotustilaisuuden tiistaina loppuiltapäivästä Helsingissä. Liiton medialle osoittaman kutsun mukaan uusi toiminnanjohtaja on paikalla tilaisuudessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt