Video: Tähtipelaajien yllättävä oluttemppu herätti pahennusta: "Epäkunnioittavinta, mitä olen koskaan nähnyt golfkentällä”

Ryder Cupissa intouduttiin oluenjuontiin.

Justin Thomas ja muu Yhdysvaltojen joukkue on ollut voittoisa tämän vuoden Ryder Cupissa.

26.9.2021 23:07

Yhdysvallat on dominoinut golfin Ryder Cupia Eurooppaa vastaan. Sunnuntaihin tultaessa kamppailu oli kotiyleisönsä edessä pelaavalle Yhdysvalloille jo 11–5.

Näinpä Yhdysvalloilla on ollut jo pokkaa hieman heittää vapaalle.

Lauantaina kaksi Yhdysvaltojen pelaajaa – Justin Thomas ja Daniel Berger – villitsi yhdysvaltalaisyleisöä Whistlings Straitsin -kentällä Yhdysvaltojen Wisconsinissa.

Kaksikko oli lauantain iltapäiväkamppailuista huilivuorossa, joten heidän sopi ottaa rennosti. Golfchannelin mukaan yleisöstä lensi kentälle kaksi oluttölkkiä. Niinpä golftähdet yleisön kannustamina korkkasivat oluet tiiausalueella.

Ryder Cupia Suomessa näyttävä V Sport julkaisi Twitter-tilillään videon oluenjuonnista:

Kotiyleisö oli haltioissaan – osa someyleisöstä ei niinkään. Golf tunnetaan tietysti etiketistään, ja Thomasin ja Bergerin oluttempausta kommentoineiden kriitikkojen mielestä temppu oli mauton ja lajin herrasmiesmäisen etiketin vastainen.

– Epäkunnioittavin asia, jonka olen koskaan nähnyt golfkentällä, yksi Twitter-kommentoija puhisi Daily Mailin mukaan.

Kritiikkiä lisäsi se, että Thomas intoutui heittämään tyhjän tölkkinsä kentän pintaan.

Kaikki palaute ei ole suinkaan ollut kriittistä. Etenkin Yhdysvaltojen voittoa toivoneet kehuivat kaksikon rentoa meininkiä.

Luitko jo nämä?