Harry Potter -tähti Tom Felton, 34, lyyhistyi pelottavasti kesken julkkisten golfkisan – rikkoi nyt hiljaisuuden poikkeuksellisella tavalla

Teemu Selänteen parina julkkisten golfkisassa pelannut näyttelijä Tom Felton kommentoi vointiaan Instagramissa.

Tom Felton (kesk.) tuupertui kesken golfkierroksen viime torstaina.

26.9.2021 11:23

Whistling Straits -golfkentällä Yhdysvaltojen Wisconsinissa koettiin torstaina pelottavia hetkiä. Harry Potter -elokuvasarjasta tuttu brittinäyttelijä Tom Felton oli pelaamassa Ryder Cupia edeltävässä julkkisten golfkisassa, kun hän sai sairauskohtauksen.

34-vuotias Felton lyyhistyi kentän pintaan ja hänet kiidätettiin sairaalahoitoon.

Felton edusti Teemu Selänteen parina Eurooppaa julkkisten nelinpelissä. Vastassa olivat Yhdysvaltoja edustaneet jääkiekkolegenda Mike Eurizone ja pikaluistelun olympiavoittaja Dan Jansen.

Lue lisää: Harry Potter -tähti Tom Felton, 34, lyyhistyi kesken julkkisten golfkisan – Teemu Selänne todisti karmivaa tilannetta vierestä

Feltonin tilasta on tihkunut niukasti tietoa. PGA-kiertue tiedotti tapahtuneen jälkeen vain, että näyttelijä oli viety paikalliseen sairaalaan saamaan hoitoa.

Lauantai-iltana Felton rikkoi hiljaisuuden. Hän julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa kertoi kuulumisiaan.

– Hei kaikki, halusin vain sanoa isot kiitokset kaikista ihanista viesteistä. Pelottava tapaus, mutta olen toipumaan päin. Minusta on pidetty hyvää huolta. Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet viestejä ja toivottaneet minulle paranemista. Olen toipumassa – virallisesti, Felton kertoi lyhyellä videolla.

Hyvävoimaiselta ja iloiselta vaikuttava näyttelijä maustoi päivitystään myös hieman omalaatuisella tavalla. Hän nimittäin vakuutti paranemistaan pienen musiikkiesityksen vahvistamana:

– Jos olitte huolissanne: ”älä huoli, tyttö, sillä minä tulen voimaan hyvin. Älä huoli, voin hyvin”, Felton lauloi kitaransa säestämänä ennen kuin kiitti vielä saamastaan tuesta.

Felton on saanut päivitykseensä paljon rakkautta ja tsemppejä faneiltaan ja ystäviltään.

Tom Felton ja Teemu Selänne edustivat julkkisten golfkisassa Euroopaa.

Innokkaana golfarina tunnettu Felton muistetaan Harry Potter -elokuvista Draco Malfoyn roolista.

Luitko jo nämä?