US Open: Viktor Hovland joutui keskeyttämään oudon tilanteen seurauksena - Golf - Ilta-Sanomat

Norjalaistähti koki todella eriskummallisen loukkaantumisen – julkaisi kuvan hiekkapöllähdyksen seurauksista

Viktor Hovland joutui keskeyttämään US Openin.

Viktor Hovlandin pelit US Openissa keskeytyivät.

19.6. 23:28

Yhdysvaltain San Diegossa pelataan tällä viikolla US Open -golfturnaus. Se on yksi neljästä vuosittain pelattavista miesten golfin major-turnauksista.

Norjalaisammattilainen Viktor Hovland joutui keskeyttämään huipputurnauksen toisella kierroksella. Syy on perin harvinainen.

Hovland selitti vetäytymistään Instagramissa pitkällä tekstillä. Hovlandin julkaisemassa kuvassa puolestaan näkyvät tapahtuneen seuraukset.

– Kaikelle on ensimmäinen kerta. Tänään lämmittelin lyömällä bunkkerista, ja hiekkaa lensi vasempaan silmääni. Tyypillisesti tällaisen epäonnisen jutun tapahtuessa asia korjaantuu, kun räpäyttää silmiä muutaman kerran. Ainutlaatuinen San Diegon hiekka päätti kuitenkin pysyä, Hovland kirjoittaa.

Hovland kertoo lähteneensä kierrokselle varovaisesti, koska ei ollut saanut näkökykyään vieläkään normaaliksi kierroksen aloitusajan koittaessa. Hän kertookin selvittäneensä neljä ensimmäistä reikää, mutta yhdeksännellä reiällä näkö alkoi taas heiketä.

– Olimme takaisin lähtötilanteessa. Toivonkipinä oli löytänyt suojapaikkansa jostain muualta. Vetäytyä vaiko ei? Se oli kysymys. Vitsit sikseen, vihaan keskeyttämistä, mutta palaan pian. Kiitos viesteistänne! Hovland päätti.

Kahden pelatun kierroksen jälkeen US Openia johtavat Englannin Richard Bland ja USA:n Russell Henley. He ovat pelanneet viisi alle ihannetuloksen.

Viime vuonna koronapandemian takia kesäkuulta syyskuulle siirtyneen US Openin voitti Yhdysvaltain Bryson DeChambeau.

Luitko jo nämä?