Asiantuntijalla vahva epäilys Tiger Woodsin onnettomuuden syystä - Golf - Ilta-Sanomat

Onko tässä syy Tiger Woodsin onnettomuuteen? Asiantuntija arvioi: ”Näyttää klassiselta esimerkiltä”

Asiantuntija epäilee Tiger Woodsin nukahtaneen rattiin.

Tiger Woodsin auton kärsi pahoja vaurioita.­

3.3. 11:13

Golfsuuruus Tiger Woods joutui viime viikon tiistaina vakavaan auto-onnettomuuteen. Woodsin ajama luksusauto syöksyi tieltä Los Angelesin Rancho Palos Verdesissä kello kello 7.12 paikallista.

Woodsin, 45, auto pyöri useita kertoja katon kautta ympäri ja päätyi noin kolmenkymmenen metrin päähän tiestä.

Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia ja Woods oli autossaan yksin. Hän sai vakavia vammoja molempiin jalkoihinsa ja hänet kiidätettiin saman tien sairaalaan leikkausoperaatioon.

Viranomaiset ovat vahvistaneet Woodsin ajaneen kovaa vauhtia, mutta varsinaista syytä ulosajolle ei ole kerrottu. Los Angelesin piirikunnan sheriffi Alex Villanueva on kuitenkin linjannut tapauksen puhtaaksi onnettomuudeksi eikä Woodsia syytetä liikenteen vaarantamisesta

USA Todayn haastattelema, auto-onnettomuuksia analysoiva asiantuntija Jonathan Cherney epäilee, että Woods nukahti rattiin.

– Minusta tämä näyttää klassiselta esimerkiltä rattiin nukahtamiselta, sillä tiessä tulee mutka ja hänen ajoneuvonsa menee suoraan, Cherney sanoi.

Cherney oli tutustunut Woodsin onnettomuuspaikkaan heti tiistaina.

– Se (auto) ajelehti tieltä aivan kuin hän olisi joko tajuton, kärsinyt sairauskohtauksen tai nukahtanut ja heräsi vasta kun hän oli tien ulkopuolella, Cherney jatkoi.

Tiger Woodsin uran jatkosta ei ole vielä tietoa.­

USA Today on haastatellut kohta muutakin asiantuntijaa, ja kaikkien näkemyksenä on se, ettei Woods menettänyt autonsa hallintaa kovan vauhdin vuoksi. Kerätyt todisteet viittaavat onnettomuuden johtuneen siitä, ettei Woods ollut kiinnittänyt huomiota tiehen.

Sheriffi Villanueva on kertonut, ettei tiessä ollut jarrutusjälkiä.

Luitko jo nämä?