Tiger Woods oli ajaa kolarin jo parkkipaikalla, väittävät TMZ:n haastattelemat silminnäkijät - Golf - Ilta-Sanomat

TMZ: ”Kärsimätön ja kiukkuinen” Tiger Woods oli ajaa kolarin jo parkkipaikalla – silminnäkijät kertoivat hetkistä ennen onnettomuutta

Tiger Woods oli myöhässä tapaamisesta ja yritti äkkipäätä liikkeelle, kertoo TMZ.

24.2. 11:10

Mihin Tiger Woods oli menossa, ja miksi hänellä oli niin kiire, että hän ajoi onnettomuushetkellä ”normaalia kovempaa” vauhtia?

TMZ:n mukaan Woods oli myöhässä tapaamisesta. Sivuston mukaan Woods oli matkalla Riviera-golfkentälle noin tunnin ajomatkan päähän. Hänen oli määrä antaa jenkkifutistähti Drew Breesille golftunti.

Tällit oli tehty kello 7.30 aamulla. Woods teki lähtöä hotelliltaan hieman ennen aamuseitsemää, joten hän oli myöhässä.

Sattumoisin samassa hotellissa kuvattiin televisiosarjaa Grown-ish. Sarjan kuvausryhmään kuuluva Oliver Konteh kertoi TMZ:lle, että Woods oli ajaa kolarin tv-sarjan tuottajan kanssa, kun golftähti lähti kiireessä hotellin parkkipaikalta. Woods ajoi jo parkkipaikalla kovaa vauhtia ja oli osua ohjaajan autoon.

Ohjaaja järkyttyi tilanteesta siinä määrin, että kertoi asiasta kuvausryhmälleen.

TMZ kertoo myös, että paikalla olleiden mukaan Woods näytti ”kärsimättömältä ja kiukkuiselta”, kun hän ei päässyt nopeasti parkkipaikalta liikkeelle. Hänen Genesis-autonsa tielle ilmestyi toinen auto, johon lastattiin matkatavaroita.

Kun toinen auto lähti hänen tieltään pois, ampaisi Woods ”ajamaan kovaa”.

TMZ julkaisi myös valvontakamerakuvaa tien varrelta, jossa Woodsin auto nähdään huristavan kameran ohi reipasta vauhtia. Kuvauspaikka on joitain kilometrejä ennen onnettomuuspaikkaa.

Woodsin ajonopeus onnettomuushetkellä ei ole tiedossa, mutta se oli ”normaalia nopeampi”, kuten viranomaiset asiaa kuvailivat. Ulosajossa Woodsin auto pyöri katon kautta ympäri monta kertaa. Woods kärsi vakavia jalkavammoja turmassa.

Ensimmäisenä paikalle tulleiden viranomaisten mukaan Woodsista ei ollut havaittavissa, että hän olisi ollut minkään aineen vaikutuksen alaisena. TMZ:n mukaan poliisit eivät löytäneet Woodsin autosta mitään laitonta.

Luitko jo nämä?