Tiger Woods ajoi turmahetkellä kovaa nopeutta, golftähti sai vakavia vammoja - Golf - Ilta-Sanomat

Viranomaiset vahvistavat: Tiger Woods ajoi turma­hetkellä kovaa nopeutta, golftähti sai vakavia vammoja

Golftähti Tiger Woods joutui tiistaina aamulla vakavaan auto-onnettomuuteen Los Angelesin lähellä.

24.2. 1:44 | Päivitetty 24.2. 2:04

Ulosajo, jossa ei ollut muita osallisia ajoneuvoja, tapahtui kello 7.12 paikallista aikaa Rancho Palos Verdesissä.

Los Angeles Timesin tietojen mukaan Tiger Woodsin kuljettama luksusauto pyöri useita kertoja katon kautta ympäri ja päätyi noin kolmenkymmenen metrin päähän tiestä.

Woods jouduttiin leikkaamaan irti pahoja vaurioita kärsineestä autosta ja toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan leikkaukseen.

Ilmasta otettu uutiskuva onnettomuuspaikalta.­

Los Angelesin piirikunnan palopäällikkö Daryl Osby vahvisti varhain aamulla Suomen aikaa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa aiemmin esitetyt tiedot, joiden mukaan Woods sai ulosajossa pahoja vammoja. Palopäällikön mukaan vammoja, jotka ovat luonteeltaan vakavia, on molemmissa golftähden jaloissa.

  •  

Piirikunnan sheriffi Alex Villanueva puolestaan vahvisti tiedot, joiden mukaan turmaa edelsi kova nopeus. Poliisin mukaan ajoneuvon vauhti ennen ulosajoa oli ”normaalia kovempi”. Poliisin mukaan ajoneuvon hallinnan menetystä seurasi törmäys tien reunakiveykseen ja puuhun.

Turma-auto nostettiin hinausauton kyytiin.­

Poliisin mukaan Woods on ollut hyvin onnekas selviytyessään onnettomuudesta. Pelastushenkilöstön saapuessa paikalle hän oli tajuissaan ja pystyi kommunikoimaan. Lehdistötilaisuudessa arvioitiin, että Woodsin vammat eivät uhkaa hänen henkeään.

Toistaiseksi viranomaisten tiedossa ei ole viitteitä siitä, että Woodsin ajokunnossa olisi ollut huomautettavaa onnettomuuden tapahtuessa. Onnettomuuspaikalla Woodsilta ei kuitenkaan otettu verinäytettä.

Poliisi kertoo Tiger Woodsin kuljettaman auton törmänneen muun muassa puuhun.­

Luitko jo nämä?