Ammattigolffari ja hänen kolme lastaan kuolivat traagisessa lento-onnettomuudessa - Golf - Ilta-Sanomat

Ammattigolffari ja hänen kolme lastaan kuolivat traagisessa lento-onnettomuudessa

Fredricksonin perhe menehtyi lentoturmassa. Kuvituskuva.

Julkaistu: 8.7. 17:48

Golfin PGA-kiertueella pelannut Sean Fredrickson ja hänen kolme lastaan menehtyivät lentokoneiden yhteentörmäyksessä Idahossa.

PGA-kiertueella pelannut ammattigolffari Sean Fredrickson, hänen poikansa Hayden Fredrickson ja lapsipuolensa Sofia ja Quinn Olsen menehtyivät traagisessa lento-onnettomuudessa Idahossa.

People-sivuston mukaan perhe oli osallisena kahden pienlentokoneen yhteentörmäyksessä. Molemmat lentokoneet putosivat Coeur d’Alene -järveen. Kaikkien kahdeksan lentokoneessa olleen henkilön uskotaan menehtyneen.

Sofian ja Quinn Olsenin äiti April Fredrickson muisteli perhettään sydän särkyneenä.

– He olivat kaikki niin innoissaan mukana lennolla. Loppujen lopuksi he kuolivat rakastamansa asian parissa, eli ollessaan yhdessä. En tunne ketään, joka ei olisi pitänyt aviomiehestäni. Hänen elämänasenteensa oli tarttuva, hän halusi aina huolehtia kaikista muista, Fredrickson kertoi Peoplen mukaan KPTV-kanavalle.

– Tyttäreni oli 15 vuotta, hän yksinkertaisesti rakasti elämää. Quinn oli pikkujätkäni, 11-vuotias ja paras ystäväni. Hän tiesi aina mitä tarvitsen. Poikapuoleni oli juuri saanut ajokortin ja auton. Hänellä oli tyttöystävä ja hänen elämänsä oli hyvää. Hän oli onnellinen lapsi.

Golffarin kotikenttä Oswego Lake Country Club ehti jo pystyttää ykkösammattilaisensa kunniaksi muistomerkin, twiittasi Foxin toimittaja Brenna Kelly.

Fredrickson oli suosittu persoona golfpiireissä. Vuonna 2019 hänet valittiin luoteisen Tyynenmeren alueen PGA:n vuoden ammattigolffariksi.

Luitko jo nämä?