Video: kiusallinen hetki golf-kisassa – mikrofoni tallensi huippupelaajan ilmavaivat - Golf - Ilta-Sanomat

Video: kiusallinen hetki golf-kisassa – mikrofoni tallensi huippupelaajan ilmavaivat

Ian Poulterilla (vas.) oli ongelmia ruoansulatuselimistönsä kanssa.

Julkaistu: 29.6. 23:09

Ian Poulter reagoi noloon tilanteeseen maailmaa nähneen miehen tapaan.

Englanti. Maa, joka on antanut ihmiskunnalle komediahahmo Mr. Beanin – ja huippugolfaaja Ian Poulterin. Poulter joutui hetkeksi nolojen tilanteiden miehen housuihin PGA-kiertueen turnauksen päätöskierroksella Yhdysvaltojen Connecticutissa.

Poulterin pelipari Greg Chalmers tiiasi juuri avausväylälle, kun vuoroaan odottanut Poulter niin sanotusti päästi ilmaa. Kiusallista, mutta sellaista sattuu jokaiselle. Erityisen harmillisen tapauksesta teki tällä kertaa kuitenkin se, että Poulterin pitkä, antaumuksellinen ja kovaääninen pieru tallentui kaksikkoa seuranneen kuvausryhmän mikrofoniin.

44-vuotias Poulter, lempinimeltään The Postman, oli kokeneena pelaajana kuitenkin tilanteen tasalla, mikä selviää videolla kuultavasta sananvaihdosta.

– Saitko sen purkkiin? Poulter kysyi suorituksensa jälkeen kuvausryhmän äänestä vastaavalta jäseneltä.

– Pysyttelisitkö siellä sivummalla, Chalmers ehdotti kumppanilleen sangen ymmärrettävistä syistä ja kysyi vielä:

– Oliko sen tarkoitus olla hiljaisempi?

Poulter jakoi videon sattumuksesta omalle Instagram-tililleen ja vetosi jännitykseen.

– Hermot ovat oikeasti kireällä ensimmäisellä tiiauspaikalla. Muistakaa varoa mikrofoneja, englantilainen herrasmies kirjoitti.

Chalmers puolestaan huomautti Twitterissä, että hän arvosti sitä, miten Poulterin vatsavaivoista aiheutunut ääni oli tekstitetty videon päälle tekstillä ”(Fart)”.

– Tekstitys todella vahvisti tapahtuneen minulle, australialainen Chalmers kommentoi nauruhymiöiden kera.

– Parasta on, että kaikki luulivat sen olleen sinä, Poulter vastasi.

Poulter pelasi päätöskierroksen tulokseen yksi alle parin, kun taas Chalmers jäi tulokseen kolme yli parin. Kumpikin jäi 60:n huonommalle puolelle lopputuloksissa. Voittoon pelasi yhdysvaltalainen Dustin Johnson.

Poulterin turnaus päättyi kuitenkin The Sunin mukaan vakavimmissa merkeissä, kun hän sai tietää avauskierrosten peliparinsa Dylan Frittellin antaneen positiviisen koronanäytteen.

Lisää aiheesta

Luitko jo nämä?