Lastenhoitajasta monimiljonääriksi – Tiger Woodsin pettämä Elin-vaimo pöyristyi seksiskandaalin paljastuttua: ”Tunsin itseni tyhmäksi” - Golf - Ilta-Sanomat

Lastenhoitajasta monimiljonääriksi – Tiger Woodsin pettämä Elin-vaimo pöyristyi seksiskandaalin paljastuttua: ”Tunsin itseni tyhmäksi”

Elin Nordegren ja Tiger Woods kuvattiin koripallokatsomossa kesällä 2009. Heidän vaikeutensa alkoivat samana syksynä.

Elin Nordegren ja Tiger Woods kuvattiin koripallokatsomossa kesällä 2009. Heidän vaikeutensa alkoivat samana syksynä.

Julkaistu: 2.12.2019 6:05

Kymmenen vuotta sitten paljastui, että Tiger Woods oli pettänyt vaimoaan lukuisien naisten kanssa.

Golf-tähti Tiger Woods tapasi ruotsalaisen Elin Nordegrenin ensi kertaa vuonna 2001. He rakastuivat tulisesti.

– Olimme Elinin kanssa niin rakastuneita, kun avioiduimme vuonna 2004. Mutta sitten minä petin hänet, Woods muisteli elämäkertakirjassaan.

Nordegren kertoi pian skandaalin jälkeen People-lehdelle tunteneensa itsensä nöyryytetyksi miehensä uskottomuuden selvittyä hänelle ja koko maailmalle.

– En koskaan epäillyt, en kertaakaan. Viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana, kun kaikki tämä tapahtui, olin enimmäkseen kotona ensin raskauksien ja sitten lasten sekä opiskelujeni takia, Nordegren kertoi tuolloin.

– Tunsin itseni tyhmäksi mitä enemmän asioita paljastui – miten saatoin olla niin tietämätön? Sana ”petos” ei ole tarpeeksi vahva, Nordegren jatkoi.

Woodsin ja Nordegrenin avioliitto päättyi virallisesti elokuussa 2010. Kaksikon romanssin mahdollisti alunperin ruotsalaisgolfari Jesper Parnevik, joka esitteli tulevan avioparin toisilleen Nordegrenin työskennellessä Parnevikin perheen lastenhoitajana.

Golfaaja Jesper Parnevik esitteli Tiger Woodsin ja Elin Nordegrenin toisilleen vuonna 2001.

Golfaaja Jesper Parnevik esitteli Tiger Woodsin ja Elin Nordegrenin toisilleen vuonna 2001.

Parnevik kertoi ruotsalaislehti Expressenille, että kymmenen vuotta sitten alkaneen seksiskandaalin seuraaminen otti aikoinaan koville. Hän kertoi kuitenkin olevansa iloinen Woodsin paluusta golfin parrasvaloihin,

– Olemme unohtaneet sen, mitä tapahtui. Koko perheeni istui sohvalla ja seurasi itkien, kun Tiger voitti Mastersin.

Dramaattisissa olosuhteissa tapahtuneesta erosta huolimatta Woods ja Nordegren ovat tätä nykyä jälleen hyvissä väleissä. He jakavat lastensa huoltajuuden.

Tiger Woods ja Elin Nordegren poseerasivat kameroille Sam-tyttären synnyttyä vuonna 2007.

Tiger Woods ja Elin Nordegren poseerasivat kameroille Sam-tyttären synnyttyä vuonna 2007.

Nordegren sai tänä vuonna kolmannen lapsensa, jonka isä on entinen NFL-pelaaja Jordan Cameron.

– On mahtavaa, että hän on löytänyt jälleen rakkauden ja saanut kolmannen lapsen. Olemme yhä paljon yhteydessä Eliniin, Parnevik kertoo.

Floridassa asuva Nordegrenin on arvioitu saaneen Woodsilta avioeroprosessista 100 miljoonaa dollaria (yli 90 miljoonaa euroa).

Eron jälkeen Nordegren hankki Floridan Palm Beachista kartanon 12,25 miljoonalla dollarilla. Los Angeles Times kertoi tällä viikolla, että kartano on nyt myynnissä ja Nordegrenin hintapyyntö on 44,5 miljoonaa dollaria.