Hannah Greenin oiva puttausvire jatkui LPGA-mestaruusturnauksessa

Julkaistu:

Golf
Green pelasi myös toisen kierroksensa alle 70 lyönnillä, ja on nyt tuloksessa seitsemän alle parin.
Australialaisgolfaaja Hannah Green jatkoi hyvää peliään naisten LPGA-kiertueen mestaruusturnauksessa Minnesotan Chaskassa. Ensimmäisen päivän jälkeen johdossa ollut Green pelasi myös toisen kierroksensa alle 70 lyönnillä, ja on nyt tuloksessa seitsemän alle parin.

Hän aloitti päivän turnauksen ensimmäisellä bogeyllään, mutta löi jatkossa neljä birdietä ja päätyi tulokseen 69. Samalla Green kasvatti johtonsa kolmeen lyöntiin.

Kilpailussa toisena kahden kierroksen jälkeen on Thaimaan Ariya Jutanugarn, joka on tehnyt tasaista työtä pelaamalla molempina päivinä 70 lyönnin kierroksen. Hänestä lyönnin päässä ovat Uuden-Seelannin Lydia Ko ja Etelä-Korean Park Sung-hyun.

Green on ollut vahva etenkin viheriöllä. Torstaina avauskierroksella hän puttasi 23 kertaa ja perjantaina 27 kertaa. Avauskierroksella bunkkerista suoraan reikään lyönyt Green oli onnekas myös perjantaina, kun hän sivalsi väylällä 12 pallon karheikosta kerralla kuppiin. Lyönti pelasti kyseisellä reiällä par-tuloksen avauksen mentyä veteen.

– Nauroin, kun se meni sisään. Eilen lyönti suoraan reikään seiskalla ja tänään lyönti suoraan reikään, nämä tuntuvat nyt kääntyvän minun edukseni, Green tunnelmoi johtoasemassa, kun pelaamatta on vielä kaksi kierrosta.

Wien tuskainen kierros päättyi putoamiseen

Yhdysvaltalaispelaajat paransivat asemiaan perjantaina. Nelly Korda ja Angel Yin nousivat jakamaan viidettä sijaa vain kahden lyönnin päähän Jutanugarnista. Sen sijaan ranneleikkauksen jälkeen kiertueelle palannut Michelle Wie ei saanut peliään kulkemaan. Hän putosi kisasta kahden kierroksen jälkeen tuloksella 22 yli parin.

– Ei se (käsi) kovin hyvältä tuntunut. Täydellisessä maailmassa heräisin kunnossa ja pelaisin ensi viikolla. Nyt minun pitää miettiä, mitä tehdä seuraavaksi, Wie tuskaili AFP:n mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt