Golf

Mikko Korhonen karsiutui PGA-mestaruuskilpailun jatkokierroksilta – ”Ei ollut toisessa kierroksessa paljon hyvää”

Julkaistu: , Päivitetty:

Golf
Korhosen tulokseksi jäi kolme yli parin.
Mikko Korhonen ei selviytynyt kahdelle jatkokierrokselle golfin PGA-mestaruuskilpailussa Yhdysvaltain St. Louisissa. Korhosen lopputulos oli kolme yli parin. Hän olisi tarvinnut jatkopaikkaan kolme lyöntiä paremman tuloksen.

Korhonen kiersi avauskierroksen 68 lyönnillä, mutta toisella kierroksella hän joutui käyttämään peräti 75 lyöntiä. Korhonen pelasi toisen kierroksen loppuun lauantaina, sillä ukkonen keskeytti kilpailun perjantaina.

Korhonen oli jatkopaikassa kiinni, kun pelaamatta oli enää kolme reikää. Peräkkäiset bogit väylillä seitsemän ja kahdeksan kuitenkin pilasivat suomalaisen mahdollisuudet. Seitsemännellä reiällä Korhonen puttasi peräti kolmesti, ja seuraavalla reiällä hänen lähestymislyöntinsä jäi lyhyeksi. Myös kierroksen viimeinen reikä tuotti bogin.

– Näin tällä kertaa. Ei ollut toisessa kierroksessa paljon hyvää. Lähinnä se oli eloonjäämistaistelua. Lyöminen oli huonoa koko kierroksen ajan ja tekemisestä puuttui voimaa. Itseluottamus häviää nopeasti, jos lyöminen on tällä tasolla, Korhonen harmitteli tiedotteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Korhonen esiintyi nyt ensimmäistä kertaa major-tason turnauksessa.

– Kokonaisuutena tämä oli hyvä kokemus. Nyt tiedän, mitä tämä on. Jos seuraava kerta tulee, pitää vain olla paremmassa iskussa, hän tuumi.

Woodland johtaa, moni suosikeista jo pihalla

Helppoa ei ollut kaikilla suosikeillakaan, sillä karsiutuneiden joukossa olivat muun muassa Henrik Stenson, Phil Mickelson, Patrick Reed ja Bubba Watson.

Yhdysvaltalaispelaajat ovat valloittaneet ainakin toistaiseksi kisan kärkisijat. Ykkösenä on Gary Woodland tuloksella kymmenen alle parin. Lyönnin päässä Woodlandista on Kevin Kisner ja kahden lyönnin päässä Brooks Koepka ja Rickie Fowler.

Maailmanlistan entinen ykkönen Tiger Woods venyi toisella kierroksella tulokseen neljä alle parin ja jatkaa kisaa sijalta 19. Hän on jäänyt ykkössijaa pitävästä Woodlandista kuusi lyöntiä.

Juttua täydennetty kello 20.44. Otsikkoon lisätty Korhosen sitaatti.

Tilanne 36/72 reiän jälkeen, par 70:

130 lyöntiä (10 alle parin): Gary Woodland USA 64+66,

131 (–9): Kevin Kisner USA 67+64,

132 (–8): Brooks Koepka USA 69+63, Rickie Fowler USA 65+67...

143 (+3) Mikko Korhonen Suomi 68+75.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt