Golf

Nurmikkovarkaat iskivät lahtelaiselle golfkentälle – yön aikana katosi 20 neliötä: ”En olisi uskonut tätä näkeväni”

Julkaistu:

Golf
Ilkivallan tekijät iskivät jälleen Takkulan golfkentälle Lahdessa. Torstain ja perjantain välisenä yönä kentältä oli hävinnyt parikymmentä neliömetriä nurmikkoa.
Lahden Golfin henkilökuntaa odotti ikävä yllätys perjantaiaamuna, sillä Takkulassa sijaitsevalta golfkentältä oli yön aikana kadonnut noin 20 neliötä nurmikkoa.

Lahden golfin toimitusjohtajan, entisen mäkihyppyvalmentajan, Tommi Nikusen mukaan nurmikko on ilmeisesti kaivettu irti lapiolla.

– Huomasimme aamulla, että yhden viheriön viereiseltä reuna-alueelta oli ihan siististi lapiolla kaivettu parikymmentä neliötä nurmikkoa pois ja otettu matkaan, Nikunen sanoo naureskellen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ilkivallan tekijät iskevät samalle kentälle. Viime kesänä kentällä kurvaillut autoilija aiheutti kosmeettisia haittoja yhdelle väylälle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ihmiset ovat välillä tosi kummallisia tällaisten asioiden suhteen. Golfkenttiä pidetään julkisina paikkoina. Onhan sieltä aikojen saatossa hävinnyt kaikkea vessapaperista lähtien, Nikunen sanoo.

– Mutta en olisi uskonut tätä näkeväni, että joku tulee ja kaivaa kaistaleen nurmikkoa mukaansa.


Tälläkään kertaa ilkivalta ei onneksi koitunut Lahden Golfille kalliiksi.

– Tilasimme tilalle siirtonurmea. Tekijälle tiedoksi, että se maksaa kaupassa vain kolme euroa neliöltä. Tietysti siinä on parille ihmiselle töitä yhdeksi aamupäiväksi, kun pannaan uusi nurmikko paikalleen.

Lahden Golf on tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Heillä on kuitenkin jo vahva aavistus siitä, mihin varastettu nurmikko on päätynyt. Nikunen kuitenkin painottaa, että kyseessä on vasta vahva epäily.

– Saamiemme vihjeiden perusteella joku on tienannut nurmikolla 50 euroa. Aika kova työ 50 euron takia, Nikunen ihmettelee.

Lahden Golf kertoi asiasta aiemmin perjantaina Facebook-sivullaan.– Jos naapuriisi on tänään ilmestynyt uusi hieno nurmikko, se saattaa olla kotoisin meidän kentältä, päivityksessä kirjoitettiin..

Pienestä ilkivallasta huolimatta kausi on lähtenyt Nikusen mukaan hyvin käyntiin.

– Kenttä on todella hyvässä kunnossa. Toivotaan, että kelit jatkuu samanlaisena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt