Golf

Tiger Woods sai yleisön haltioihinsa: ”Uskomatonta”

Julkaistu:

PGA-kiertue
Maailmanlistan entinen ykkönen on pelannut kolme kierrosta vakuuttavasti.
Takaisin golfin huipulle pyrkivä Tiger Woods, 42, taistelee voitosta PGA-kiertueen kilpailussa Floridassa.

Yhdysvaltalainen on kolmen kierroksen jälkeen yhden lyönnin päässä johtopaikkaa pitävästä kanadalaisesta Corey Connersista, joka on kokonaistilanteessa -9. Woodsin kanssa kakkospaikkaa jakavat hänen maanmiehensä Brandt Snedeker ja englantilainen Justin Rose.

Entinen maailmanlistan ykkönen Woods pelasi lauantain kierroksen 67 lyönnillä (-4). Hänen otteitaan seurasi tuttuun tapaan valtava yleisöjoukko.

– Ympäröivät olosuhteet olivat uskomattomat. Ihmiset olivat mukana. Minä pelasin hyvin. Sneds pelasi hyvin. Uskon, että ihmiset todella viihtyivät tänään, Woods sanoi NBC Sportsin haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Woods pelaa myös sunnuntain päätöskierroksen Snedekerin kanssa. Viimeisen parin muodostavat Conners ja Rose.

– Comebackin aikana olen pelannut 13 kierrosta. Puolet niistä olen pelannut Snedsin kanssa, nauroi Woods.

Woods pelaa vasta neljättä virallista kilpailuaan viime vuoden huhtikuussa tehdyn selkäleikkauksen jälkeen. Hän on voittanut urallaan 79 kertaa PGA-kiertueella, ja voitto sunnuntaina nostaisi hänet jo kahden voiton päähän kaikkien aikojen ennätysmiehestä Sam Sneadista.

Joka tapauksessa viimeisimmät kilpailut ovat osoittaneet, että Woodsin palkintokaappi voi hyvinkin vielä täydentyä, jos hänen kroppansa kestää. Lauantaina sekä voima että tarkkuus olivat kohdallaan ja lähipeli oli terävää – siitä oli osoituksena yhdeksännen väylän näyttävä birdie.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen pelannut itseni mukaan voittotaisteluun, joten sunnuntaina pitäisi olla hauskaa. Tampalaiset ovat todella hyvin mukana. Se on ollut uskomatonta.

Lähde: Reuters

Valspar Championship, Florida, tilanne kolmen kierroksen jälkeen

204 - Corey Conners (CAN) 67-69-68

205 - Justin Rose (ENG) 70-69-66, Brandt Snedeker (USA) 70-68-67, Tiger Woods (USA) 70-68-67

207 - Sam Burns (USA) 71-69-67, Patrick Reed (USA) 71-69-67

208 - Rory Sabbatini (RSA) 70-71-67, Tyrone Van Aswegen (RSA) 75-65-68, Ryan Palmer (USA) 72-66-70, Kelly Kraft (USA) 68-70-70

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt