Golf

Tiger Woods pumppaa jälleen – osoitti taistelijan luonteensa paluussaan isoihin kisoihin

Julkaistu:

golf
Maailman tunnetuin golfari runttasi itsensä jatkokierroksille PGA-kiertueella.
Tiger Woodsin uroteoista golfkentillä on vierähtänyt jo hyvä tovi. Vaikka on hän on ollut sivussa pelikentiltä, niin lääketokkurassa ajaminen viime vuonna on pitänyt hänet harmaissa parrasvaloissa siitä huolimatta.

Tällä viikolla Woodsin mailanpäässä on näkynyt valoa. Hän pelaa PGA-kiertueen osakilpailussa San Diegossa Torrey Pinesin kentällä, jolla hän on aiemmin urallaan yltänyt mainetekoihin. Kirkkaimpana saavutuksena plakkarista löytyy U.S. Openin voitto kymmenen vuoden takaa. Se on myös edellinen kerta, kun Woods on voittanut major-turnauksen.

Kahden kierroksen jälkeen Woods selvitti itsensä viikonlopun jatkokierroksille. PGA-kiertueella pelaa maailman parhaat pelaajat, joten siinä joukossa jatkoon pääseminen on aina kova suoritus. Vaikka golfyleisö odottaa Tigerilta huippusijoituksia hänen lyödessään numerolapun rintaan, täytyy muistaa, että hänen edellinen kautensa kilpakentillä on kolmen vuoden takaa.

Woodsin tavaramerkki kilpailuissa on pumpputuuletus. Perjantain kierroksella tuttu ”fist pump” nähtiin jälleen. Woods laittoi pitkän birdieputin reikään ja tuuletti sen mukaisesti.
Woodsin kahden kierroksen yhteistulos 143 (-1) muodostui kilpailun cut-rajaksi. Hän sinetöi paikkansa viikonlopun kierroksilla tekemällä viimeisellä reiällä birdien.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se oli raatamista, Woods sanoi toisen kierroksensa jälkeen.

– Taistelin lujasti ja annoin kaikkeni. Se tuntui hyvältä.

Tigerin kanssa samaa sijoitusta jakaa 12 pelaajaa. Lyönnin heikommalla tuloksella finaalikierroksilta jäi ulos peräti 27 pelaajaa, joten syystäkin Woods kuvaili tilannetta hulluksi.

Woods onnistui lähipelissä mukavasti, mikä oli hänen avaimensa onnistuneeseen kierrokseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kilpailua johtaa USA:n Ryan Palmer tuloksella -11. Ruotsin Alex Noren on viidentenä. Suomalaisia kilpailussa ei ole mukana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt