Golf

Tiger Woods pelaa kokonaisen kilpailun vuoden tauon jälkeen – ei tiedä itsekään mihin kykenee

Julkaistu:

golf
Tällä viikolla saadaan ensimakua siitä, onko Tiger Woods selättänyt ongelmansa.
Edellinen kerta, kun Tiger Woods nousi globaalisti suurin otsikoihin oli häntä vähemmän mairitteleva. Maailman tunnetuin golffari pidätettiin Floridassa hänen ajettuaan autoaan lääkehuuruissa. Lääkkeiden käyttö juontaa juurensa hänen vakaviin selkäongelmiin, jotka ovat pitäneet Woodsin poissa tositoimista pidemmän aikaa.

Torstaina Bahamalla Woods on jälleen tulessa. Hän laittaa numerolapun rintaan isännöimässään kutsukilpailussa, jossa on mukana 18 pelaajaa maailman huipulta.

Vuosi sitten hän pelasi samassa kilpailussa täydet neljä kierrosta jääden voittaja Hideki Matsuyamasta 22 lyöntiä. Tuon jälkeen hän osallistui PGA Tourin kilpailuun missaten cutin. Helmikuussa hän joutui jättämään Euroopan kiertueen kilpailun kesken selkäkramppeihin vedoten.

Tällä viikolla hänellä on siis tarkoitus pelata ensimmäinen kokonainen kilpailu vuoden tauon jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sosiaalisessa mediassa on ollut viime aikoina videoita Woodsin tämänhetkisestä lyömisestä. Niiden perusteella on mahdotonta sanoa, missä hän tällä hetkellä menee. Videoilla ”Iso-Kissa” lyö kyllä täysipainoisesti, muuten hän tuskin lähtisikään kilpailemaan.
Viime viikolla Woods pelasi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja maailmanlistan ykkösen Dustin Johnsonin kanssa kierroksen. Johnson tunnetaan todella pitkistä avauslyönneistään. Ryhmässä neljäntenä mukana ollut Brad Faxon sanoi Woodsin lyöneen Johnsonia pidemmälle muutamalla reiällä.

Torstaina käynnistyvän kilpailun harjoituskierroksilla Woodsin lyömisen kerrotaan olleen myös voimakkaan näköistä. Keskiviikkona hän teki 310-metrisellä par-4:lla eaglen draivattuaan avauksensa viheriölle ja iskettyään putin sisään.

Ennen kuin kilpailu sunnuntaina on ohi, kaikki tiivistyy Woodsin omiin sanoihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Antakaa minun pelata tämä turnaus ja katsoa, mihin kykenen ja mihin en.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt