Golf

Tiger Woodsin elimistössä oli pidätyshetkellä kipu-, ahdistus- ja unilääkkeitä sekä THC:tä

Julkaistu:

Golftähden toksikologinen raportti julkaistiin maanantaina Yhdysvalloissa.
Ratista kärynneen golftähden Tiger Woodsin elimistössä oli kipu-, ahdistus- ja unilääkkeitä sekä THC:tä pidätyshetkellä viime toukokuussa.

Palm Beachin piirikunnan viranomaiset julkistivat toksikologisen raportin maanantaina Floridassa. Woodsin virtsasta löytyi jälkiä hydrokodonista, hydromorfonista, alpratsolaamista, tsolpideemistä ja tetrahydrokannabinolista.

– Hiljattain, olin yrittänyt itse hoitaa selkäkipuani ja nukkumishäiriötä, mukaan lukien unettomuutta, mutta nyt ymmärrän sen olleen virhe, että tein sen ilman lääketieteellistä apua, Woods kertoi tiedotteessaan.

– Jatkan työtä lääkärieni kanssa, ja heidän mielestään olen ottanut merkittäviä askeleita eteenpäin. Pysyn kiitollisena edelleen saamastani mahtavasta tuesta ja perheelle sekä ystäville, jotka minua auttavat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisin asiakirjojen mukaan 41-vuotias Woods löydettiin nukkumassa Mercedes-Benz -autostaan, joka oli tien sivussa. Moottori oli käynnissä, jarruvalot päällä ja vilkku näytti oikealle.

Kun Woods herätettiin, hänen puheensa takelteli. Poliisin kojelautakameran tallentamalla videolla näkyy, kuinka mies poistui autostaan horjuen. Pian sen jälkeen hän ei tuntunut tietävän, mitä hänelle oli tapahtumassa.

Woodsin elimistöstä ei löytynyt alkoholia.