Pekka Hyysalo ei ole tottunut pitämään pukua – nyt menossa Linnan juhliin: ”Tämä päivä on ollut melko hullu” - Freestyle - Ilta-Sanomat

Pekka Hyysalo ei ole tottunut pitämään pukua – nyt menossa Linnan juhliin: ”Tämä päivä on ollut melko hullu”

Pekka Hyysalo on menossa Linnan juhliin.

Julkaistu: 6.12.2015 16:59

Lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut Pekka Hyysalo on menossa Linnan juhliin.

Pekka Hyysalo sai vakavan aivovamman lasketteluonnettomuudessa keväällä 2010. Ennen onnettomuutta Hyysalon tavoitteena oli tulla maailman parhaaksi freestyle-hiihtäjäksi.

Onnettomuuden jälkeen Hyysalolla diagnosoitiin aivovamma ja hän kärsi neliraajahalvauksesta. Onnettomuuden jälkeen Hyysalo on tullut tunnetuksi periksi antamattomasta asenteestaan, kun hän on tehnyt töitä toipumisensa eteen. Vuonna 2014 Hyysalo valittiin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.

Hyysalo on kutsuttu täksi illaksi Linnan juhliin. Turkulainen julkaisi Twitterissä ja Instagramissa kuvia itsestään juhlapuvussa.

– Tämä päivä on ollut melko hullu, Hyysalo kirjoitti Twitterissä tänään julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Tämä päivä on ollut melko hullu... mutta tuohon pitäisi päästä! #linnanjuhlat #suitup pic.twitter.com/q4JOCWbtOB— FightBackPekka (@PekkaHyysalo) December 6, 2015

– Koska en käytä pukuja joka päivä, olin näin innoissani kokeillessani pukua tänään, Hyysalo kirjoitti alla olevan kuvan yhteyteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?