Lewis Hamiltonille riitti – täräyttää nyt rajun väitteen omasta tallistaan

Lewis Hamilton sanoi podcastissa, ettei Mercedeksen talli halunnut kuunnella häntä.

Lewis Hamilton väittää, ettei häntä kuunneltu.

9.3. 23:14

Seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin F1-kausi alkoi viidennellä sijalla Bahrainissa. Nyt britti väittää, ettei Mercedeksen talli kuunnellut häntä auton tämän kauden kehitykseen liittyen. Syynä oli se, että Hamilton oli aiemmin nostanut esille autoon liittyviä ongelmakohtia.

– Viime vuonna oli asioita, joista kerroin heille (tallille). Sanoin asioista, jotka liittyvät autoon. Olen ajanut elämäni aikana niin monia autoja, että tiedän, mitä auto tarvitsee ja mitä se ei tarvitse, Hamilton sanoi BBC:n podcastissa Sky Sportsin mukaan.

Britti puhui tallin vastuullisuudesta ja omistautumisesta. Hän odotti, että talli olisi edes myöntänyt, ettei se ollut kuunnellut häntä.

– Asiat eivät ole, kuten pitäisi. Meidän täytyy paneutua kaikkiin heikkoihin kohtiin ja toimia tiiminä. Olemme edelleen (moninkertaisia) maailmanmestareita, eikö niin? Emme vain saaneet asioita kohdilleen nyt. Emme saaneet viime vuonnakaan. Se ei silti tarkoita, ettemmekö voisi kehittyä.

Mercedeksen ykköskuski Hamilton ei voittanut viime kaudella ainuttakaan osakilpailua ja sijoittui MM-sarjassa vasta kuudenneksi.

Tallin kipua lisäsi se, että Red Bull voitti valmistajien mestaruuden. Mercedes oli ollut ennen viime kautta valmistajien ykkönen kahdeksan vuotta putkeen.

Tämän kauden avauskisan voitti Red Bullillaan hallitseva maailmanmestari Max Verstappen. Seuraava osakilpailu ajetaan Saudi-Arabiassa 19. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?