F1-tähti Daniel Ricciardo julkaisi harvinaislaatuisen kuvan naisystävänsä kanssa

Daniel Ricciardolla on viime vuosina pyyhkinyt yksityiselämässä paremmin kuin kilparadalla.

Daniel Ricciardo poseerasi Instagramissa yhdessä naisystävänsä Heidi Bergerin kanssa.

Leveästä hymystään tunnettu formulakuljettaja Daniel Ricciardo, 33, julkaisi Instagramissa hyväntuulisen kuvasarjan, jossa nähdään vilahdus miehen arkielämästä.

Kuvasarjan toisessa otoksessa Ricciardo poseeraa yhdessä naisystävänsä Heidi Bergerin, 26, kanssa. Kaksikko viilettää yössä hiukset hulmuten, ja molemmilla vaikuttaa olevan oikein hauskaa.

Ricciardo julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Bergerin kanssa elokuussa 2022, mutta senkin jälkeen pari on poseerannut yhdessä vain harvakseltaan.

Syyskuussa 2022 Ricciardo kertoi parisuhteestaan Fitzy & Wippo -nimeä kantavassa podcastissa.

– Olen rakastunut, ja asiat sujuvat hyvin. Elämässäni on kaikki tällä hetkellä tasapainossa, australialainen News.com-sivusto kertoo Ricciardon todenneen.

Näet yhteiskuvan Bergerin kanssa painamalla nuolta oikealle.

Samalla Ricciardo paljasti löytäneensä yhteisen sävelen myös rakkaansa isän Gerhand Bergerin kanssa.

Berger ajoi formula ykkösiä vuosina 1984–1997, joiden aikana hän osallistui yhteensä 210 GP:hen, muun muassa McLarenin ja Ferrarin väreissä. Osakilpailuvoittoja kertyi kymmenen.

– Olen seurannut formula ykkösiä lapsesta saakka ja pienenä minulla oli Bergerin hattu, Ricciardo kertoi podcastissa.

Heidi Berger seurasi Miamin GP:tä toukokuussa 2022:

33-vuotiaalla australialaiskuljettajalla ei ole viime vuosina – appiukkonsa neuvoista huolimatta – sujunut formuloissa yhtä hyvin kuin rakkauselämässä. Hän siirtyi kaudeksi 2021 McLarenille, jossa jäi kauas parhaasta huipputasostaan.

Elokuussa 2022 talli ilmoitti pulittavansa Ricciardon ulos sopimuksesta, eikä hän onnistunut saamaan kuskinpaikkaa kaudeksi 2023. Pelastus löytyi kuitenkin miehen entisestä tallista, Red Bullista, jonka varakuskina australialainen ensi kaudella toimii.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?