Lewis Hamilton avautui kauheista kokemuksistaan – ”Traumaattisin ja vaikein jakso elämässäni”

Lewis Hamilton kertoo kouluaikojen ikävistä kokemuksistaan.

Lewis Hamilton yksi kaikkien aikojen parhaista moottoriurheilijoista.

24.1. 9:54

Supertähti Lewis Hamilton, 38, avautuu ikävistä lapsuusmuistoistaan On Purpose -podcastissa.

Brittitähti Hamilton kertoo, että koulunkäynti oli hänelle usein ahdistavaa. Hamilton sanoo myös, että häntä kiusattiin jo kuusivuotiaana.

Hamiltonin mukaan hän oli yhdessä vaiheessa vain yksi kolmesta tummaihoisesta koulussaan. Tämä johti ikävyyksiin. Hamilton kertoo, että häntä isommat ja vahvemmat koululaiset kiusasivat monella tapaa.

– Koulunkäynti oli kaikista traumaattisin ja vaikein jakso elämässäni tähän mennessä. Oli jatkuvasti sellaisia tapauksia, tavaroita heiteltiin kohti, muun muassa banaaneita. Väki käytti myös n-sanaa yleisesti, Hamilton sanoo podcastissa.

Suurmestari Hamilton koki, että järjestelmä oli häntä vastaan. Hän kertoo, ettei halunnut puhua ikävyyksistä kotona.

– En halunnut mennä kotiin kertomaan vanhemmilleni, että lapset kutsuivat minua jatkuvasti n-sanalla tai että minua kiusattiin ja mukiloitiin koulussa tänään. En halunnut isäni ajattelevan, etten ole vahva, seitsenkertainen F1-maailmanmestari Hamilton tilitti.

F1-kausi 2023 alkaa maaliskuussa Bahrainissa. Hamiltonilla on nykyistä sopimustaan jäljellä yksi vuosi, mutta hänen uskotaan jatkavan kontrahtiaan Mercedes-Benzin kanssa.

Podcastissa Hamilton toteaa, että kilvanajon lopettaminen on erittäin vaikeaa, koska hän on tehnyt sitä 30 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?