Muistatko? Kevin Magnussen ja Nico Hülkenberg ottivat yhteen tv-haastattelussa – tanskalais­kuski kommentoi nyt hulvatonta videota

Haasin ensi kauden kuljettajat eivät puhuneet viiteen vuoteen.

Kevin Magnussen ja Nico Hülkenberg eivät ole sydänystäviä.

21.11. 11:10

Formula 1-talli Haas kertoi torstaina, ettei se uusi Mick Schumacherin kuljettajasopimusta. 23-vuotiaan Schumacherin korvaa ensi kaudella saksalainen Nico Hülkenberg. Kuluvalle kaudelle F1-auton rattiin palannut Kevin Magnussen jatkaa Haasilla myös ensi kaudella.

Lue lisää: Autosport: Konkarikuljettaja palaa F1-sarjaan! Mick Schumacherilla tyly kohtalo

Magnussenin ja Hülkenbergin välit eivät aina ole olleet parhaat mahdolliset. Haasin kuskijulkistuksen jälkeen sosiaalisessa mediassa alkoi levitä pätkä, jossa tulevat tallikaverit kettuilivat toisilleen Unkarin GP:ssä vuonna 2017.

Tilanne sai alkunsa muutamaa kierrosta ennen maalia tapahtuneesta välikohtauksesta. Magnussen ei jättänyt Hülkenbergille tarpeeksi tilaa ohitukseen, ja saksalainen päätyi ulos radalta.

Hülkenberg joutui keskeyttämään kilpailun viimeisellä kierroksella. Magnussen sai tilanteesta 5 sekunnin aikasakon. Maalissa saksalaiskuljettaja ei peitellyt ärtymystään, vaan hyökkäsi kuittailemaan Magnussenille kesken tv-haastattelun.

– Olit jälleen kilpailun epäurheilijamaisin kuljettaja, Hülkenberg sanoo tanskalaiselle.

Magnussenin vastaus on kipakka:

– Ime pallejani, kaveri.

– Olet todella hyvä, jatka samaan malliin, Hülkenberg huikkaa vielä tulevalle tallikaverilleen ennen kun poistuu kuvista.

Haasin kuskijulkistuksen jälkeen formula ykkösen virallisella Instagram-tilillä jaettiin video, jossa Magnussen kommentoi välejään Hülkenbergiin. Videolla oli mukana klippi myös viiden vuoden takaisesta haastattelusta.

– Tämän vuoden alussa juttelin ensimmäistä kertaa Nicon kanssa. Tapasimme lentokentällä ja kuljettajien paraatissa Bahrainissa. Juttelimme lyhyesti. Se oli ensimmäinen kerta, kun nauroimme sille, mitä Unkarissa tapahtui, Magnussen kommentoi nykyisiä välejään Hülkenbergiin.

Videon lopulla Magnussen toteaa, että Unkarin haastattelu oli hauska juttu, josta on vitsailtu moneen otteeseen. Hän myös vakuutteli, että ensi kausi tulee sujumaan hyvin.

Magnussen, 30, ajoi viime viikon Brasilian GP:ssä elämänsä ensimmäisen paalupaikan. Hülkenberg on toiminut viimeiset kaksi kautta formuloissa varakuljettajana, ensin Racing Pointilla ja sittemmin Aston Martinilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?