Brittimedia: Lewis Hamilton, 37, erosi 28-vuotiaasta mallirakkaastaan – suhde paljastui yllättävällä tavalla

Brittikuski ei ole niittänyt rakkauselämässään samanlaista menestystä kuin kilparadoilla.

Lewis Hamilton viettää tällä hetkellä tiettävästi sinkkuelämää.

Formulatähti Lewis Hamilton, 37, on jälleen vapailla markkinoilla, mikäli käy uskominen kansainvälistä mediaa.

Brittilehti The Sunin mukaan brittikuski tapaili malli Camila Kendraa, 28, viime kesästä asti. Vaikka kaksikko ei koskaan vahvistanut suhdettaan julkisuudessa, heidän yhdessäolostaan oli monia selviä viitteitä.

Kendra vietti tiettävästi paljon aikaa Hamiltonin Coloradon asunnolla. Suhteesta saatiin myös vihiä yllättävällä tavalla: Kendra poseerasi Instagramissa flanellipaidassa, jonka tiedetään kuuluvan Mercedeksen ykköskuskille.

Nyt parin suhde on historiaa. The Sunin lähde vahvisti, etteivät Hamilton ja Kendra pidä enää yhtä.

– Se (suhde) on viilentynyt, eikä Camila ole enää Lewisin kanssa. Camila on myös lopettanut Lewisin seuraamisen Instagramissa.

Sisäpiirilähde kertoi, että entiset rakastavaiset tunsivat toisensa vuosien takaa. Heidän suhteensa kehittyi vähitellen ystävyydestä romanttiseksi rakkaudeksi.

– Camilan kaverit ajattelivat, että heistä tulisi mahtava pari, mutta niin ei selkeästi käynyt. He eivät ole enää niin läheisiä kuin ennen, The Sunin lähde kertoi kaksikon nykytilanteesta.

F1-sarjan seitsemänkertaisella maailmanmestarilla ei ole ollut onnea rakkaudessa. Hän oli pitkässä on-off-suhteessa laulaja Nicole Scherzingerin kanssa, mutta pari erosi lopullisesti vuonna 2014.

Sittemmin Hamilton on yhdistetty julkisuudessa muun muassa Rihannaan, Rita Oraan ja alusvaatemalli Barbara Palviniin.

Lue lisää: Brittilehti listasi F1-tähti Lewis Hamiltonin entiset tyttöystävät – mukana yllättäen myös Lotta Hintsa: ”Entinen Miss Suomi on tyrmäävän upea”

Lewis Hamilton lyötiin ritariksi joulukuussa 2021 urheilusaavutustensa ansiosta.

Viime kuukausina on spekuloitu paljon sitä, jatkaako Hamilton F1-uraansa vielä viime kauden skandaalinkäryisen päätöskilpailun jälkeen. Lopettamishuhut saivat kuitenkin pisteen helmikuussa, kun brittikuski asteli takaisin Mercedeksen pääkonttoriin.

Lue lisää: Päätös lopettamishuhuille: F1-tähti Lewis Hamilton palasi takaisin töihin

Helmikuun loppupuolella Hamilton kommentoi lopettamispuheita tiukkaan sävyyn Mercedeksen W13-auton lanseeraustilaisuudessa.

– En koskaan sanonut, että olisin lopettamassa. Rakastan sitä mitä teen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?