Max Verstappen dominoi 24 tunnin virtuaalikisaa – ja täräytti sitten seinään

Max Verstappenin virtuaalinen Le Mans’n 24 tunnin kisa päättyi seinään.

Max Verstappen on erittäin innokas simracingin eli virtuaalisen kilvanajon harrastaja.

Verstappen, 24, puolustaa F1-maailmanmestaruutta maaliskuussa alkavalla kaudella, mutta virtuaalisilla radoilla hänen kauden avauskisansa oli ohjelmassa tänä viikonloppuna.

Hollantilainen avasi Le Mans’n 24 tunnin virtuaalikisan todella vahvasti. Hän otti lähdössä kärkipaikan ja paahtoi johdossa Team Redlinen autolla numero 123.

Lauantaina kello 15 Suomen aikaa alkanut kisa päättyi Verstappenilta kuitenkin ennenaikaisesti jo illansuussa, kun hän suistui seinään ja hajotti autonsa niin, että matka tyssäsi siihen.

Verstappen ajoi Team Redlinen autoa 123 yhdessä Felix Rosenqvistin, Max Benecken ja Atze Kerkhofin kanssa.

Lue lisää: Näin Max Verstappenista koulittiin F1-mestari – isä raivosi jopa 10-11-vuotiaille vastustajille: ”Max teki vanhoista kundeista ihan pellejä”

Joulukuussa Verstappen kertoi naurahdellen CarNextin julkaisemassa haastattelussa, miten simracing on hänen suosikkiharrastuksensa, jonka parissa hän pääsee irti formula ykkösten maailmasta.

– Jopa kisaviikonloppuina, kun nousen ulos autostani, vietän aikaa Discordissa ja viestittelen (Team Redlinen) jätkille, jos heillä on kisoja tai muuta, Verstappen kertoi David Coulthardille.

Lue lisää: F1-tähdet kisaavat nyt virtuaalisissa kisoissa – näin vaativasta lajista on kysymys: ”Harjoittelen 50–60 tuntia viikossa”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?