HU: F1-toimittaja Mervi Kallio voitti arvonnassa ja muuttaa himoittuun arvoasuntoon

Mervi Kallion asuinjärjestelyt menevät uusiksi, kertoo Helsingin Uutiset.

Mervi Kallio voitti arvonnassa ja muuttaa miehensä kanssa. Arkistokuva.

17.12.2021 10:48

F1-toimittajana tunnettu Mervi Kallio, 44, muuttaa puolisonsa kanssa arvoasuntoon Helsingissä, kertoo Helsingin Uutiset.

Lehden mukaan pariskunta muuttaa pääkaupungin sisällä Punavuoresta Bulevardin kupeesta Munkkiniemeen. Uusi asunto on vanhassa Kadettikoulussa.

– Näimme noin kaksi vuotta sitten yllättäen ilmoituksen, että vanhaan Kadettikouluun tehdään asuntoja. Ostajaehdokkaita oli niin paljon, että asunnot menivät arvontaan. Meidän kanssamme samaa asuntoa halusi yli 50 muuta. Voitimme arvonnan ja eihän siinä muuta voinut kuin tarttua tilaisuuteen. Uusi koti on Hollantilaisentiellä, Kallio raportoi Helsingin Uutisille.

Kallio kertoo, että uuden asunnon sisustusta ja ilmettä on pohdittu sisustussuunnittelijan avustuksella. Muuton pitäisi toteutua aivan kuluvan vuoden lopulla. Kohteen saneerauksen on kerrottu olevan loppusuoralla.

Kallio riemuitsee Munkkiniemen harrastusmahdollisuuksista, kuten tenniskentistä ja lenkkeilymaastoista. Silti hän kertoo pohdiskelleensa miehensä kanssa sitä, että viihtyvätkö he Munkkiniemessä ja miltä arki uudessa ympäristössä mahtaa tuntua.

– Tässä on käyty monenlaisia fiiliksiä läpi.

Kallio ilmoitti hiljattain, että hän lopettaa työnsä MTV:llä. Kallio tunnettiin muun muassa MTV:n F1-lähetysten juontajana ja varikkotoimittajana.

Ensi kaudeksi F1:n tv-oikeudet siirtyvät Suomessa Viaplaylle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?