Max Verstappenin käytös tuomittiin jyrkästi – hollantilaistähdeltä outo selitys palkintojenjaon tapahtumiin

Max Verstappen lähti kävelemään kesken Saudi-Arabian osakilpailun juhlaseremonian.

Max Verstappen lähti Saudi-Arabian osakilpailun palkintokorokkeelta kesken juhlaseremonian.

7.12.2021 17:54

Saudi-Arabian dramaattinen osakilpailu päättyi lopulta Mercedeksen Lewis Hamiltonin voittoon, kun Red Bullin Max Verstappen kärsi erinäisistä rangaistuksista, eikä saanut enää brittiä kiinni.

Kilpailun jälkeen kaksikko ja upeasti maalisuoralla kolmanneksi kiilannut Valtteri Bottas nähtiin tuttuun tapaan palkintokorokkeella.

Kun kansallislaulut oli kuultu ja palkinnot jaettu, alkoi perinteinen juhlaseremonia. Verstappen ei kuitenkaan jäänyt ravistelemaan juhlajuomaa, vaan käveli tylysti pois Mercedes-kaksikon jäädessä juhlimaan palkintosijoja.

Brittimediassa Verstappenin käytös tuomittiin välittömästi, uutisoi Planet F1 -sivusto.

– Max Verstappen osoitti juuri olevansa epäurheilijamainen. Hän käveli pois korokkeelta ja jätti juhlimatta, kuten on tapana. Mikä on hänen puolustuksensa? BBC:n kommentaattori Sulaiman Folarin kysyi sivuston mukaan.

– Max Verstapen kävelee pois palkintokorokkeelta ja alleviivaa sitä, millainen urheilija hän on... The Sunin Luke Gardener kommentoi.

HollantilaiNEN selitti käytöstään Sky Sportsille, sivustolla kerrotaan.

Verstappenin mukaan syy oli juhlajuomassa.

– Koska siellä ei ollut samppanjaa. Se ei ollut hauskaa.

Muiden Arabian niemimaassa järjestettyjen kisojen tapaan Saudi-Arabiassa ei tarjoiltu kärkikolmikolle alkoholia, vaan ruusuvettä.

Verstappen ja Hamilton lähtevät viikonloppuna ajettavaan viimeiseen osakilpailuun tasapisteistä. Maailmanmestaruuden voittaa se, kumpi ajaa maaliin ensimmäisenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?