Valtteri Bottas joutui Red Bullin armottoman pilkan kohteeksi – F1-talli revitteli kiusallisella videolla

Red Bull ei pelkää kuittailla kilpailijoilleen somessa.

Max Verstappen ei körötellyt kauaa Valtteri Bottaksen perässä.

29.9.2021 19:57

Mercedes epäonnistui taktiikassaan viime viikonlopun F1-osakilpailussa Sotshissa, kun Valtteri Bottas ei pystynyt pitämään Max Verstappenia takanaan.

Tallin epäiltiin pudottaneen Bottasta lähtöruudukossa taaemmas, jotta hän pystyisi paremmin hidastamaan Verstappenin nousua kohti kärkeä. Samalla mestaruutta jahtaava Lewis Hamilton olisi kaasuttanut kisan kärjessä muilta karkuun.

Kun Verstappen ilmestyi suomalaiskuljettajan peräpeileihin, hollantilaistähti sujahti ohi todella helposti.

Lue lisää: Nyt tärähti erikoinen väite: Max Verstappen ”aivopesi” Valtteri Bottaksen ennen F1-kisaa

Tilanne näytti kuin tallimääräykseltä, vaikka kaksikko ajaakin eri talleissa. Bottas saapui mutkaan ulkokautta, kun Verstappen puikkasi taitavalla jarrutuksella sisäkurviin ja ohitse.

Red Bull päätti revitellä tilanteella ja julkaisi ohituksesta Twitter-videon, jonka kuvateksti viittasi Bottakselle harmittavan tuttuun tallimääräykseen.

– Valtteri, täällä Max, Red Bull kirjoitti ja lisäsi perään silmää iskevän emojin.

Lausahdus viittaa suomalaiskuljettajan usein kuulemaan radioviestiin ”Valtteri, täällä James”.

Lue lisää: Bottas saa jatkuvaa irvailua sosiaalisessa mediassa – kommenttikenttään ilmestyvät aina samat kiusalliset sanat

Mercedeksen päätaktikko James Vowles aloittaa puheenvuoronsa näillä sanoilla, kun hän kehottaa Bottasta esimerkiksi antamaan tietä tallikaveri Hamiltonille. Nyt tietä sai Verstappen – ja reilusti saikin.

– Valtteri on auttanut Maxia tällä kaudella enemmän kuin Checo, videon kommenttikentässä irvailtiin. Sergio ”Checo” Perez on Verstappenin tallikaveri Red Bullilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?