Max Verstappen: Tällainen on F1-tähden autokokoelma - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Yli 400 km/t kulkeva 2,5 miljoonan superauto joukossa! F1-tähti Max Verstappenilla on huima autokokoelma

Max Verstappenin autoissa riittää vauhtia – ja hintaa.

Max Verstappen on autoharrastaja vapaa-ajallaankin.

22.9. 14:08

F1-kuljettaja Max Verstappenin alla on totuttu näkemään viikonloppuisin Red Bullin huippuunsa viritetty formula-auto. 23-vuotias hollantilainen on osoittanut olevansa todellinen rattimies, mutta mikä miellyttää huippukuljettajaa radan ulkopuolella?

RacingNews365-sivuston julkaisemalla videolla esitellään Verstappenin autotallin sisältöä. Talliin eivät todellakaan pääse aivan perinteiset perheautot ja kauppakassit.

Tunnistettavin F1-tähden autokokoelmasta on Aston Martin DB11 AMR, joka on liikennekelpoinen versio James Bondinkin ajamasta DB10-mallista.

Jos nopeudesta puhutaan, harva menopeli päihittää Aston Martin Valkyrie -hybridiautoa, jonka huippunopeus on jopa 402 kilometriä tunnissa.

Valkyrie ei ole kuitenkaan halpa ajokki. Kyseistä autoa on valmistettu vain 175 kappaletta, ja hintaa sillä on arviolta 2,5 miljoonaa euroa.

Verstappenin tiedetään kaasutelleen myös Honda NSX:n ja Porsche 911 GT2 RS:n kyydissä. Lisäksi Ferrarit ovat nuoren miehen mieleen. Legendaarisen autovalmistajan valikoimista talliin ovat löytäneet Monza SP2- ja 488 Pista-mallit.

Mikäli autoilu kotikaupunki Monacossa ei jostain syystä nappaa, Verstappen voi ottaa alleen myös vesiskootterin tai lähteä lentokoneella muihin maisemiin.

Dassault Falcon 900EX -lentokoneen hintalappu on vielä autojakin tähtitieteellisempi: 6,7 miljoonaa euroa. Koneeseen mahtuu 18 matkustajaa. Verstappenilla ei ole kuitenkaan lentolupaa, joten hän ei voi itse kyyditä ystäviään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?