Charles Leclercin omituinen radioviesti herätti huolen – ”Ei voinut hyvin” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Charles Leclercin omituinen radio­viesti herätti huolen – media latasi nyt rajun väitteen 23-vuotiaan ”huonosta olosta”

Italialaissivusto F1 Sportin mukaan Charles Leclercin huonovointisuuden taustalla oli kova yhteenotto varikolla.

Ferrarin Charles Leclerc on MM-pisteissä kuudentena.

15.9. 18:39 | Päivitetty 15.9. 19:06

Ferrarin Charles Leclercin merkillinen radioviesti nostatti kulmakarvoja Italian GP:n harjoituksissa perjantaina. 23-vuotias monacolainen halusi radalta pois mahdollisimman nopeasti.

– Jätkät, minun täytyy tulla varikolle. En voi selittää asiaa tässä, hän totesi tiimiradiossa.

Monet epäilivät, että Leclerc kärsi perjantaina jonkinlaisista terveysongelmista. Hänen myös raportoitiin käyneen harjoitusten jälkeen lääkärin pakeilla, mutta mitään normaalista poikkeavaa ei löytynyt. Ferrari tiedotti myöhemmin, että Leclerc ”ei voinut hyvin”.

Lue lisää: Ferrarilla vaikeuksia – Charles Leclercin mystinen viesti kertoi terveyshuolista

Grandprixnews-sivuston siteeraama italialaisjulkaisu F1 Sport on nyt esittänyt kovin erilaisen tulkinnan perjantain tapahtumista.

Italialaislähteen mukaan Leclerc oli lopettanut harjoitussession kesken aiemmin varikon uumenissa tapahtuneen välikohtauksen takia. Sivuston podcastissa väitetään, että kuljettaja oli ajautunut tuliseen yhteenottoon Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton kanssa, mikä oli aiheuttanut huonon olon. Henkinen paine ja suuttuneisuus olivat purkautuneet päänsärkynä.

F1 Sport kertoo, että jopa Leclercin manageri Nicholas Todt oli joutunut puuttumaan sanaharkkaan, jonka aiheena oli Ferrarin kuskien välinen hierarkia. Sivusto väittää, että Binotto oli kertonut Leclercille tallin keskittyvän jatkossa entistä enemmän Carlos Sainziin, koska tämä antaa auton ajettavuudesta hyödyllisempää palautetta kuin Leclerc.

Riidan osapuolet eivät ole kommentoineet F1 Sportin esittämiä väitteitä.

Leclerc sijoittui Monzassa neljänneksi. Sainz oli kuudes. Monacolainen on kerännyt tällä kaudella kuusi ja puoli pistettä enemmän kuin tallitoverinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?