Fani yllätti Lewis Hamiltonin – taivaalle ilmestyy teksti, joka maksaa maltaita

Lewis Hamiltonin fani maksoi itsensä kipeäksi tukeakseen sankariaan Hollannissa.

Lewis Hamilton on saanut kuunnella buuauksia viime kisoissa.

4.9.2021 22:07

Lewis Hamilton on joutunut kilpailemaan koko kesän fanaattisten Max Verstappenin fanien edessä. Oranssi kannattajien meri oli vastassa ensin Itävallassa, sitten Unkarissa ja viimeisimpänä Belgiassa.

Tänä viikonloppuna Hamilton kohtaa fanaattisimman kannattajajoukon tähän asti, kun F1 rantautui Verstappenin kotiareenalle Hollantiin. Jo perjantain vapaissa harjoituksissa fanit riemastuivat, kun brittikuskin auto hyytyi radan varteen.

Lue lisää: Lewis Hamiltonin auto hajosi Hollannissa – Ferrarit hurjassa iskussa

Hamiltoniltakin löytyy kuitenkin tukijansa. Maailmanmestarin suuri fani Neil Steele, 41, päätti laittaa jauhot suuhun hollantilaisille, The Sun kirjoittaa. Hän sijoitti yli 1 800 euroa lentokoneeseen, joka lennättää kisapäivänä tervehdyksen Hamiltonille.

Lentokoneen perään on kiinnitetty lakana, jossa lukee ”7-kertainen maailmanmestari, ihanaa. #TeamLH”.

– Se on hauska tapa antaa Lewisille hieman lisäkannustusta, kun hän astuu leijonan luolaan tänne Maxin takapihalle, Steele sanoi.

– 70 000 hollantilaisfania ympäröi meitä muutamaa Lewisin ja Mercedeksen fania tänä viikonloppuna, mutta ehkä tämä on pieni tapa näpäyttää heitä.

Tieto lentokoneesta kantautui myös Hamiltonin korviin.

– Joku laittoi minulle viestiä siitä koneesta. Se on uskomatonta. Rakastan fanejani niin paljon ja arvostan heidän innostustaan, maailmanmestari kiitteli.

Hamilton lähtee sunnuntain kisaan toisesta lähtöruudusta. Hollantilaisfanien riemuksi Verstappen ajoi lauantaina paalupaikalle. Valtteri Bottas starttaa kisaan kolmannesta ruudusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?