Corinna-vaimolla ratkaiseva rooli Michael Schumacherin selviytymisessä – ystävä kertoi nyt, mitä karmean onnettomuuden jälkeen tapahtui - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Corinna-vaimolla ratkaiseva rooli Michael Schumacherin selviytymisessä – ystävä kertoi nyt, mitä karmean onnettomuuden jälkeen tapahtui

Jean Todt vierailee Schumacherin perheen luona parin viikon välein. Hän ylistää Corinna-vaimoa saksalaislehden haastattelussa.

Michael Schumacher (vas.) ja Jean Todt Etelä-Korean osakilpailussa vuonna 2010 – kolme vuotta ennen Schumacherin kohtalokasta onnettomuutta.

12.8.2021 6:30 | Päivitetty 12.8.2021 10:12

Kansainvälisen autoliiton Fian puheenjohtaja Jean Todt ylistää F1-legenda Michael Schumacherin vaimoa Corinnaa saksalaislehti Bildin haastattelussa.

Pitkän linjan autourheiluvaikuttaja Todt, 75, tuntee Schumacherin perheen läheisesti. Hän kertoi kesäkuussa antamassaan haastattelussa tapaavansa Michaelia parin viikon välein.

Lue lisää: Läheiseltä ystävältä liikuttava kuvaus Michael Schumacherin tilanteesta: ”Elämä jatkuu yhtä kauniina”

– Olen viettänyt paljon aikaa Corinnan kanssa 29. joulukuuta 2013 tapahtuneen Michaelin vakavan lasketteluonnettomuuden jälkeen. Hän on upea nainen, joka pyörittää perhettä, Todt kuvailee ja jatkaa:

– Hän ei odottanut sitä. Se (onnettomuus) tapahtui yhtäkkiä, eikä hänellä ollut vaihtoehtoja. Mutta hän hoitaa sen todella hyvin. Luotan häneen ja hän minuun.

Michael ja Corinna Schumacher Unkarin osakilpailussa vuonna 2012.

Todtin mukaan Michael selvisi onnettomuudesta lääkärien ja Corinnan ansiosta.

– Corinna halusi hänen selviytyvän, ja hän selviytyi – mutta seurauksineen. Toivomme asioiden parantuvan hitaasti, mutta varmasti.

Ranskalainen Todt toimi pitkään Schumacherin tallipäällikkönä Ferrarilla, ja pitää nykyään jöötä kattojärjestön johdossa. F1-varikolta Schumacherin nimi ei ole väistynyt. Michaelin poika Mick, 22, debytoi sarjassa tällä kaudella.

Todt kuvaa pojan ja isän olevan ”samasta verestä samoilla tavoitteilla”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?