Max Verstappen vietiin sairaalaan – Jos-isä kertoi poikansa voinnista - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Pelottavasti seinään rysähtäneen Max Verstappenin voinnista lisätietoja – Jos-isä kertoi keskustelusta poikansa kanssa

Max Verstappen vietiin hurjan F1-kolarin jälkeen sairaalaan lisätutkimuksiin.

Lewis Hamilton ja Max Verstappen kisasivat tiukasti Verstappenin ulosajoon asti.

18.7. 20:13

Red Bullin Max Verstappen vietiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän ajoi rajusti ulos Britannian F1-osakilpailun avauskierroksella. Paalulta kisaan lähtenyt Verstappen osui yhteen Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa ja paiskautui päin Silverstonen radan suojamuuria hurjalla vauhdilla.

Verstappen nousi itse pois autostaan ja seisoskeli sen vieressä huteran näköisenä, kun lääkintähenkilökunta tarkisti hänen vointiaan.

Red Bullin tiedotteen mukaan ambulanssiin talutettu hollantilainen kuljetettiin ensin Silverstonen radan lääkintäkeskukseen ja sieltä sairaalaan.

– Radalla olleiden lääkäreiden arvion jälkeen Max Verstappen vietiin varotoimenpiteenä paikalliseen sairaalaan lisätutkimuksia varten, tiedotteessa kerrottiin.

Red Bull -kuskin isä, entinen F1-kuljettaja Jos Verstappen kommentoi poikansa vointia hollantilaiselle Ziggo Sportille.

– Häntä huimasi hieman, ja hän menee nyt sairaalaan CT-kuvauksiin. Hänen olkapäänsä oli myös hieman kipeä, ja hän oli sieltä täältä hieman ruhjeilla, mutta muuten hän oli kunnossa, Jos Verstappen sanoi Motorsportin mukaan.

Jos Verstappen kertoi myös katsoneensa ulosajoon johtaneen tilanteen tarkkaan läpi yhdessä poikansa kanssa, ja välitti hollantilaismedialle tämän näkemyksen tilanteesta.

– Annoin hänelle tarpeeksi tilaa ja olin jo puoliksi hänen edellään. Hän vain ajoi eturenkaansa päin takarengastani. Siinä tietää tehneensä väärin, Jos Verstappen kertoi Max Verstappenin sanoneen.

Hamilton sai tilanteesta tuomariston tutkinnan jälkeen 10 sekunnin aikarangaistuksen. Se ei riittänyt isä-Verstappenille.

– On mielestäni naurettavaa, että tuollaisesta saa vain 10 sekunnin aikarangaistuksen. Etenkin tuollaisessa mutkassa, se ei vain ole oikein, Jos Verstappen paalutti.

Hamilton nousi lopulta rangaistuksesta huolimatta osakilpailun voittoon. Verstappen johtaa silti kuljettajien MM-sarjaa kahdeksan pisteen erolla Hamiltoniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?