Kimi Räikkönen saattaa ajaa viimeistä kauttaan F1:ssä – tallipomo myöntää ”kysymysmerkit” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Päättyykö Kimi Räikkösen ura tähän kauteen? Tallipomo myöntää: ”Kimin ympärillä on kysymysmerkkejä”

Alfa Romeon tallipomo Fred Vasseur vastaili kieli keskellä suuta kysymyksiin tallinsa ensi kauden kuskivalinnoista.

Kimi Räikkönen ajaa kolmatta kauttaan Alfa Romeolla.

11.7.2021 15:36

Formula ykkösten ikäkuningas Kimi Räikkönen, 41, on viihtynyt kuninkuusluokassa jo 20 vuoden ajan, mutta uran vääjäämätön päättyminen alkaa olla jo nurkan takana.

Viime aikoina huhut vuoden 2007 maailmanmestarin mahdollisesta korvaamisesta ovat kiihtyneet F1-varikoilla. Jotkut ovat epäilleet kolmatta kauttaan Alfa Romeolla ajavan suomalaisen korvaajaksi Mercedeksen Valtteri Bottasta, kun taas muun muassa entinen F1-pomo Bernie Ecclestone ounasteli, että suomalaisen suuriin saappaisiin on astumassa Haasin Mick Schumacher.

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur ei juuri innostunut Ecclestonen kommenteista.

– Ehkä hän tietää enemmän kuin minä, tallipomo heitti.

Kiirettä päätökselle ei Vasseurin mukaan ole, mutta hän kuitenkin myöntää, että Räikkösen lopettaminen on täysin mahdollista. Suomalaisen tämänhetkistä tallikaveria Antonio Giovinazzia Vasseur kehaisi lämpimään sävyyn.

– Meillä ei ole mitään kiirettä tehdä päätöstä, mutta asiat etenevät. Totta kai Kimin ympärillä on kysymysmerkkejä, mutta Antonio kehittyy, Vasseur totesi GPfans-sivuston mukaan.

– On aivan liian aikaista keskustella tästä. Meillä on paljon kisoja edessä seuraavien kuukausien aikana, ja keskustelemme asiasta yhdessä vasta kauden lopulla, ei sitä ennen, Vasseur paalutti.

Räikkönen on kerännyt tämän kauden yhdeksästä ensimmäisestä kilpailusta yhden kuljettajien MM-pisteen, samoin hänen tallikaverinsa Giovinazzi. F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Britannian osakilpailulla Silverstonen radalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?