Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel kolaroivat rajusti – näin he kommentoivat outoa tilannetta - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel kolaroivat rajusti – näin he kommentoivat outoa tilannetta

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel suhtautuivat kolariinsa rauhallisesti.

Kimi Räikkösen Itävallan GP päättyi ikävästi.

4.7.2021 20:26

Formula ykkösten konkarikaartiin lukeutuvien Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin osalta Itävallan GP sai ikävän lopun, kun kaksikko törmäsi toisiinsa kisan viimeisellä kierroksella.

Tilanne alkoi, kun 12:ntena ajanut Räikkönen yritti ohittaa Williamsin George Russellia.

Alfa Romeon kuski lukitsi jarrunsa, ja Vettel tuikkasi sisäkurvista suomalaisen rinnalle. Nelinkertainen maailmanmestari ehti kiihdyttää Räikkösen ohi, mutta Räikkösen eturengas osui saksalaisen takarenkaaseen ja kaksikko ajautui kovalla vauhdilla hietikolle ja jäi sinne.

Lue lisää: Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel kolaroivat rajusti – C Moren asiantuntijat samaa mieltä tilanteesta: ”Kimin vika”

Vanhat tallikaverit kommentoivat kiusallista yhteentörmäystään rauhalliseen sävyyn kilpailun jälkeen.

– Minun pitää nähdä se uudestaan. Se tapahtui tietenkin nopeasti, renkaat koskettivat ja sitten mentiin... mutta se ei vaikuttanut lopputulokseen. Joskus asiat menevät pieleen, Räikkönen totesi lakonisesti Sky Sportsin mukaan.

Vettel oli pitkäaikaisen kilpakumppaninsa tapaan varovainen sanoissaan.

– En tiedä, mitä tapahtui. Sen täytyi olla väärinkäsitys. Siinä ei ollut mitään tahallista minun puoleltani, Vettel vastasi.

Kolmatta kauttaan Alfa Romeolla ajava Räikkönen on saalistanut kauden yhdeksästä ensimmäisestä kilpailusta yhden pisteen.

Ensimmäistä kauttaan Aston Martinilla ajavalle Vettelille pisteitä on kertynyt alkukauden kisoista 30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?