Red Bullin F1-pomo heittää lisää löylyä – ihmettelee Mercedeksen Toto Wolffin käytöstä

Christian Horner arvosteli Toto Wolffin viestintätapoja.

Toto Wolff poistui pettyneenä varikolta Bakun kisan jälkeen.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli kuin maansa myynyt sunnuntaina, kun kauden kuudes F1-kisa Azerbaidzhanin Bakussa päättyi jättipettymykseen.

Lewis Hamiltonilla oli mahdollisuus nousta MM-sarjan kärkeen, kun Max Verstappen keskeytti Bakussa rengasrikon takia. Hamilton kuitenkin tunaroi uusintalähdössä itsensä ulos radalta ja tuli maaliin sijalla 15. Valtteri Bottaksen koko viikonloppu oli murheellinen ja hän jäi sijalle 12.

Kisan voitti Red Bullin Sergio Perez. Tallien MM-taulukossa Red Bullin keula Mercedekseen on nyt 26 pistettä.

Wolff sanoi kisan jälkeen, että Mercedeksen suoritusta on mahdoton hyväksyä. Hänen mielestään koko tallia alisuoritti ja jokaisen tallin jäsenen pitää nostaa rimaa.

Lue lisää: Video paljastaa Toto Wolffin raivokkaan reaktion Lewis Hamiltonin jättimokaan: ”Ei, ei, ei!”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja Wolff ovat olleet läpi alkukauden sanasodassa. Wolff on syyttänyt Red Bullia muun muassa sääntöjenvastaisista, taipuisista takasiivistä.

Nyt Horner ihmetteli Autosportin mukaan, kuinka lyttyyn Wolff oman tiiminsä haukkui.

– Hän ei koskaan pelkää haukkua tiimiään julkisesti, ja olen eri mieltä tuollaisesta käytöksestä. Mutta se on hänen etuoikeutensa, Horner kuittasi.

– Toton kommenteista saatiin viikonloppuna paljon juttuja, murjaisi Horner, jota Toto Wolff oli aiemmin kutsunut suunsoittajaksi.

Verstappenin rengasrikko Bakun GP:n kärkipaikalta ei ollut lopulta niin kohtalokas, kun myös Hamilton sähläsi itsensä ulos pisteiltä. Niinpä Red Bull vain kasvatti pistejohtoaan tallien pistetaulukossa Perezin voiton ansiosta.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner (kuvassa) ja Mersun Toto Wolff ovat piikitelleet toisiaan läpi alkukauden.

Horner uskoo, että kuljettajien mestaruus voi jopa ratketa ulkopuolisiin tekijöihin, kuten rengasrikkoihin.

– Viime viikonloppuna näytti, että meille tulee enemmän vahinkoa kuin lopulta tapahtui. Meidän täytyy vain tarttua kaikkiin mahdollisuuksiin, joita eteemme tulee, Horner kuvaili.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?