Valtteri Bottakselta tyly tyrmäys kohuväitteelle syrjäyttämisestään: ”Lappu on täksi vuodeksi” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottakselta tyly tyrmäys kohuväitteelle syrjäyttämisestään: ”Lappu on täksi vuodeksi”

Valtteri Bottas otti taas kantaa brittilehden väitteeseen syrjäyttämisestään.

Valtteri Bottas kertoo, ettei pelkää asemansa puolesta Mercedeksen F1-tallissa. Kuvassa Bottas tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa Barcelonassa.

12.5. 8:30

Formula ykkösten MM-sarjassa kolmantena oleva Valtteri Bottas kertoo, ettei seuraa asemansa ympärillä maailman tiedotusvälineissä käytävää keskustelua.

– En ollenkaan. Sen olen oppinut tässä lajissa näiden vuosien aikana, ettei kannata vaivata päätä sillä, mitä kirjoitetaan, Bottas sanoi Ilta-Sanomille.

Toissa viikolla otsikoihin nousi brittilehti Daily Mailin väite siitä, että Mercedes pohtisi Bottaksen syrjäyttämistä kesken kauden ja nostaisi tämän tilalle nuoremman suojattinsa, Williamsilla ajavan George Russellin.

Bottaksen mukaan hänellä on mustaa valkoisella siitä, että hän on Mercedeksen palkkalistoilla vielä joulukuussa, kun GP-kausi päättyy Abu Dhabissa.

– Lappu on täksi vuodeksi ja tiimi sitoutunut siihen. Siihen voi nojata ihan huoletta eikä miettiä, mitä jossain sanotaan tai kirjoitetaan, Bottas jatkoi.

Bottas sijoittui viime sunnuntaina Barcelonan radalla ajetussa GP-kisassa kolmanneksi.

Hän kertoo, että edellisen kisan nollaus kestää tavallisesti pari päivää, minkä jälkeen katseet käännetään seuraavaan GP-tapahtumaan.

– Nyt tiistai-iltana on viimeinen palaveri tallin kanssa Barcelonan kisasta. Siinä käydään läpi, missä oltiin hyviä ja mitä voidaan parantaa. Siihen se yleensä jää sitten, Bottas sanoi.

F1-kausi jatkuu Monacon klassikkokisalla 23. toukokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?