Valtteri Bottas julkaisi kuvia F1-kisaviikonloppujen kodistaan - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottas julkaisi kuvia hulppeasta F1-kodistaan – ”Rakastan sitä”

Valtteri Bottas asuu Euroopan osakilpailujen aikana kisaviikonloppuina omassa matkailuautossaan.

Valtteri Bottas yöpyy gp-viikonloppuina näyttävässä asuntoautossa.

8.5. 6:29

Formula yhden suomalaistähti Valtteri Bottas on joutunut uuden kauden aikana nopeasti kovan kritiikin kohteeksi. Se ei ole estänyt suomalaista esittelemästä välillä elämäänsä radan ulkopuolella.

Bottas jakaa satunnaisesti esimerkiksi Instagramissa päivityksiä parisuhteestaan tai arjen tekemisistään. Tuorein päivitys koskee asumista F1-viikonloppujen aikana.

Bottas jakoi torstaina Barcelonan F1-radalta kuvan, jossa hän poseeraa ison matkailuauton edessä. Redwood 4001LK on hänen kotinsa kisaviikonloppujen ajan, kun F1-sirkus pyörii Euroopassa.

Bottaksen julkaisemasta toisesta kuvasta käy ilmi, että hänen käytössään ovat mm. olohuone, hyvin varusteltu avokeittiö, erillinen makuuhuone jossa on iso parisänky, televisio ja tilava kylpyhuone täysin varustein.

Voit katsoa lisää kuvia painamalla julkaisussa näkyvää valkoista nuolta.

– Pandemian alkamisen jälkeen Euroopan osakilpailuissa olen nukkunut matkailuautossa radalla. Se alkaa olla toinen koti renkailla ja rakastan sitä, Bottas kirjoitti innokkaasti.

Bottas on tägännyt päivitykseensä luksusmatkailuautoja vuokraavan RJF American Motorhomes -yhtiön, joka on Mercedeksen F1-tallin yhteistyökumppani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?