Fred Vasseur vitsaili Kimi Räikkösen iän kustannuksella” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkösen pomo murjaisi karun vitsin – antoi palaa suomalaisen iästä

Fred Vasseur heittäytyi vitsikkääksi.

Kimi Räikkösen kisa loppui Portugalissa alta aikayksikön.

7.5. 16:54

Alfa Romeon Kimi Räikkösellä on rutkasti todistettavaa tänä viikonloppuna Espanjan GP:ssä. Suomalaisnestori sähläsi viime sunnuntaina Portimaon osakilpailussa hämmentävän alokasmaisesti, kun hän osui toisen kierroksen ohitustilanteessa tallitoveriaan Antonio Giovinazzia takarenkaaseen.

Räikkösen etusiipi irtosi, ja kisa jäi kesken.

41-vuotias maailmanmestari paljasti torstaina, että hänen esikoisensa Robin oli kuittaillut epäonnistumisesta kotona. Nyt myös Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur yltyi vitsailemaan kuljettajansa hölmöilystä.

Ranskalainen leukaili surutta suomalaisen iän kustannuksella.

– Meinasin jo ostaa Kimille opaskoiran tai kävelykepin, hän totesi perjantaina GP Fans -sivuston mukaan.

Yllättävä yhteentörmäys sattui, kun Räikkönen ryhtyi säätämään eturenkaidensa asetuksia. Tallitovereiden väliset yhteentörmäykset ovat formula ykkösissä tulenarkoja tilanteita, mutta Alfa Romeon kaksikon välille ei näemmä syntynyt sen kummemmin pahaa verta.

– Hän keskittyi siihen enemmän kuin kamppailuun Antonion kanssa. Sellaista se on. Kun Kimi palasi radalta kisan jälkeen, hän pyysi heti anteeksi. Hän ei tehnyt sitä missään nimessä tahallaan, Vasseur ruoti.

Yhteentörmäyksestä ehjin autoin selvinnyt Giovinazzi kurvaili ruutulipulle kahdentenatoista.

Räikkönen ei ollut radalla perjantaina Espanjan GP:n ensimmäisissä harjoituksissa. Häntä korvannut Robert Kubica ajoi session 19:nneksi nopeimman ajan.

Barcelonassa kilpaillaan sunnuntaina kello 16 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?