Valtteri Bottas on potkuhuhujen pyörteissä – sai tukea yllättävästä suunnasta - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottas on potkuhuhujen pyörteissä – sai tukea yllättävästä suunnasta

Kilpailevan tallin pomo otti kantaa Valtteri Bottaksen väitettyyn potku-uhkaan.

Valtteri Bottas ajoi Portugalin kisassa kolmanneksi.

6.5. 11:31

Brittilehti Daily Mail julkaisi hiljattain kovan väitteen Mercedes-Benzin F1-tallin kuljettajapelistä.

Lehden sisäpiirilähteen mukaan Mercedes olisi menettämässä uskonsa Valtteri Bottaksen kykyihin ja harkitsee suomalaisen potkimista pihalle tallista jo tämän kauden aikana.

Bottaksen tilalle Mercedes olisi nostamassa Williamsin George Russellin. 23-vuotias brittikuski ajoi jo viime kaudella yhden kisan Lewis Hamiltonin tuuraajana ja vakuutti vauhdillaan.

Mercedeksen pahimman kilpailijatallin Red Bullin päällikkö Christian Horner ei kuitenkaan usko Mercedeksen tekevän äkkinäisiä kuljettajaratkaisuja kesken kauden.

– Valtteri on todistanut nopeutensa. Olosuhteet voivat toki aina muuttua, joten jäädään seuraamaan tapahtumia, mutta Valtteri on tehnyt erinomaista työtä Mercedeksellä viime vuodet, Horner sanoi Independentille.

– Yllättyisin, jos Valtterin ja Georgen paikkoja vaihdettaisiin kauden keskivaiheen paikkeilla.

Independentin jutussa tosin huomautettiin, että Bottaksen vaikeudet Mercedeksellä satavat Hornerin ja Red Bullin laariin. Red Bull ja Mercedes käyvät kovaa kamppailua valmistajien maailmanmestaruudesta. Mercedes johtaa MM-sarjaa tällä hetkellä 18 pisteen erolla.

Formula ykkösen MM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Barcelonassa. Bottas on kauden kolmesta ensimmäisestä kisasta saavuttanut kaksi kolmossijaa. Imolassa hän keskeytti kolaroituaan Russellin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?